Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

VIDEO: Zadarski snimatelji napravili izvrstan promotivni video s nogometašima

19.07.2018. 11:20
VIDEO: Zadarski snimatelji napravili izvrstan promotivni video s nogometašima


Nastavlja se intenzivna zajednička promotivna kampanja na društvenim mrežama TZ Zadarske županije i TZ grada Zadra na četiri emitivna tržišta, s posebno ciljanim širim urbanim područjima gradova u kojima igraju zadarski reprezentativci, javljaju iz Turističke zajednice Grada Zadra. 


 


– Poznata je činjenica kako vrhunski uspjesi sportaša u pravilu doprinose promociji zemalja iz kojih dolaze, no kod zadarskih nogometaša fokus je više nego obično okrenut ka rodnom gradu naših reprezentativaca, kojeg uporno ističu na zastavama i transparentima ne samo na ovom prvenstvu, nego već dugo vremena i putem svojih profila na društvenim mrežama te interviewa u medijima.  Kod zadarskih reprezentativaca je specifično to što njihovi fanovi, ali i šira publika koja neobavezno prati sport zna iz kojeg grada dolaze i intuitivno ih povezuju sa Zadrom, što nije slučaj s puno sportskih zvijezda. Naravno, osim što sami rado ističu svoj grad, tome su doprinijele i njihove osobne zanimljive životne priče neraskidivo vezane uz naš grad, kažu iz Turističke zajednice.




 


Modrić, el genio de Zadar – objave pogledajte ovdje i ovdje


 


Subašić – La monde objavu pogledajte ovdje


 


Sve to je u kombinaciji sa spektakularnim dočekom prije dva dana u marketinškom smislu izvrsna podloga za turističku promidžbu destinacije putem oglasa, fotogalerija i videa. 


 


Poslali su i promotivni jednominutni video kojeg je izradila ekipa zadarskih snimatelja s mora, kopna i zraka uz pomoć Zračnih snaga Hrvatske vojske, a dovršio ga je Igor Goić.