Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

AUKCIJA Nadaju se da će objavu vidjeti netko od hrvatskih reprezentativaca

19.08.2020. 14:36


Legendarni navijački kockasti Golf u vlasništvu Splićanina Zorana Anića prodaje se u sklopu humanitarne akcije Palčići za Hrvatsku koju su na Facebooku zajednički pokrenule Udruge Klub roditelja nedonoščadi Palčići i Dinamo to smo mi.
– Bližimo se kraju akcije. Znam da ste se ispucali i hvala Vam na tome, no kako šećer uvijek dolazi na kraju, tako je i Zoran za sam kraj čuvao svoju najveću dragocjenost! Ne želim procjenjivati, jer je emotivno neprocjenjivo….kilometri za hrvatskom repkom, potpisi naših vatrenih dečaka, potpisi tenisača s teniskog turnira održanog u lipnju u Zadru, neprocjenjivo vrijedne uspomene sada su ponuđene svima Vama kao Zoranov dar za Palčiće. Krenimo i pokažimo Zoranu da njegov trud nije bio uzaludan, napisala je administratorica grupe Željka Vučko te je kao početnu cijenu navela iznos od 7500 kuna.
Aukcija putem Facebook stranice Vratimo Palčiće u Petrovu pokrenuta je u ponedjeljak poslijepodne, a u svega 24 sata najveći ponuđeni iznos popeo se na 25.000 kuna. Među komentarima ponuđača uz neizostavno isticanje vrijednosti tog jedinstvenog navijačkog rekvizita iskazane su i nade da će objavu vidjeti netko od hrvatskih reprezentativaca i možda ponuditi iznos koji prosječni građani ne mogu.
Zoran Anić je, podsjetimo, u dogovoru s Denisom Karlovićem, direktorom ŠC Višnjika, 23. lipnja svoj kockasti golf star 37 godina dovezao u Zadar kako bi prikupio autograme teniskih zvijezda koje su sudjelovale na AdriaTour, a nekoliko godina ranije već je prikupio potpise nogometnih reprezentativaca. Na taj je način želio podići vrijednost vozila upravo kako bi na humanitarnoj aukciji prikupio što veći iznos. Prvi je svoju kockicu na golfu odabrao Marin Čilić, potom izbornik Vedran Martić, a onda Borna Ćorić, Andrej Zverev, Iva Majoli, legendarni Goran Ivanišević i drugi.