Kneževu palaču vodit će mr. sc. Lorena Peroš

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika valentinam
Ravnateljica NMZ Renata Peroš izabrala
Autor: 

Po završetku natječaja, te nakon obavljenog intervjua, izabrana je osoba koja će koordinirati poslove u Kneževoj palači. Programe za Kneževu palaču, kao i za sve odjele Narodnog muzeja Zadar donose ravnateljica i stručni kolegij muzeja.

Mr. sc. Lorena Peroš voditeljica je službe za održavanje kulturno-povijesnog kompleksa Kneževe palače i Odjela za marketing i odnose s javnošću. Uz nju se na natječaj prijavila još jedna osoba, no bez priloženog plana i programa. Naime, uvjet je, uz godinu dana iskustva rada u kulturi i turizmu, bio i obavezno priloženi plan i program, što je Peroš imala. Ona je, inače, radila na projektu "Obnova i turistička valorizacija kulturno turističkog kompleksa Kneževe palače". 

Uz Voditelja službe za održavanje kulturno-povijesnog kompleksa Kneževe palače i Odjela za marketing i odnose s javnošću još su izabrane dvije osobe na mjestu marketing asistenta na info pultu,  dvije spremačice i muzejski tehničar. Svi oni počinju raditi 1. listopada, a njihova mjesta financirat će Grad Zadar, što je regulirano ugovorom koji su potpisali Grad, Narodni muzej Zadar i Koncertni ured Zadar.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)