Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Biograjci dvaput vodili, Opuzenci se vratili

19.09.2019. 11:35
Biograjci dvaput vodili, Opuzenci se vratili


Biogradski Primorac je odigrao 3:3 na svom igralištu Kazimir i Silvestar protiv opuzenskog Neretvanca. Bila je to utakmica u kojoj su Biograjci dvaput vodili, ali se Neretvanac oba puta vratio i na kraju zasluženo osvojio jedan bod. Strijelci za Primorac bili su Vedran Smokrović i Renato Nović, dok su za Opuzence pogađali Domagoj Marušić i Ante Mihaljević. Utakmicu u Biogradu na Moru obilježila su i dva autogola, po jedan na svakoj strani.
Praktički tek što se krenulo s centra Pero Džidić je u 9. minuti umjesto da očisti jednu situaciju pred svojim vratima, loptu sproveo u svoju mrežu. U 25. minuti već je bilo 2:0 za Biograjce kada je Vedran Smokrović uspio prevariti gostujućeg vratara Kozinu. Opuzence u život vraća autogol. Leon Martičević u 40. minuti nije imao sreće i prevario je svog vratara. U 51. minuti Domagoj Marušić potpuno anulira predost domaćina. Međutim, Renato Nović koji je u igru ušao u 55. minuti, u 66. Biograjcima ponovno vraća prednost. Neretvanac se nije predavao i u 77. minuti Ante Mihaljević zabija za konačnih 3:3.
– Iskreno trebalo je na kraju biti pet ili šest golova razlike za nas. Tri gola dali smo sami sebi i zbog toga nikako ne mogu biti zadovoljan. Individulane pogreške ponovno su nas skupo koštale jer smo po svemu morali umjesto boda osvojiti sva tri – kazao je trener Jugo Dominis dodavši nakon toga da se povlači s klupe Primorca.
– Dao sam neopozivu ostavku na mjesto trenera. Razlozi nisu sportske prirode, nego zdravstvene, a to je ipak primarno u životu.


PRIMORAC (B) 3
NERETVANAC 3


BIOGRAD NA MORU – Igralište Kazimir i Silvestar. Gledatelja: Sudac: Mirko Odrljin (Čaporice). Pomoćnici: Ante Proso (Gata) i Ante Pavlinović (Split). Strijelci: 1:0 Džidić (9’-ag, 2:0 Smokrović (25’), 2:1 Martinčević (4’-ag), 2:2 Marušić (51’), 3:2 Nović (66’), 3:3 Mihaljević (77’). Žuti kartoni: Colić, Lazarevski, Vodopija, Smokrović, Kušeta (Primorac), N. Marić, Džidić (Neretvanac). Crveni:
PRIMORAC (B): Ezekiel, Colić (od 79’ Kojić), Pedišić, Smokrović, Ješe, Vodopija, Lazarevski, Zelić (od 55’ Nović), Kušeta, Jurić (od 56’ Prpić), Martinčević. Trener: Jugo Dominis
NERETVANAC: Kozina, Čolak, Babić, Medak, Brekalo (od 71’ Proleta), S. Marić (od 76’ Jelavić), Džidić, N. Marić, Marušić, Grbešić, Medić (od 46’ Mihaljević).