Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Bude li gužve neki će morati u kvalifikacije

20.05.2021. 07:02


Počele su službene prijave za Ljetnu košarkašku ligu 2021. koje su mogu slati na e-mail: [email protected], a kontakt broj mobitela je 099/504-9703 (Donat). Organizatori napominju da prijava treba sadržavati ime i logotip momčadi, popis s minimalno osam, a najviše 18 igrača, s time da se igrači rođeni 2006. i mlađi ne vode pod rednim brojem. Prijave će se primati do ponedjeljka 31. svibnja do 12 sati, a kotizacija po momčadi je 1500 kuna. Iznos je to za koji organizator osigurava lokaciju, termin i opremu za odigravanje utakmica, službene osobe (suci, delegati, zapisničari…) te vodu i klupe za momčadi. Nakon završetka prijava organizatori će objaviti popis momčadi koje će sudjelovati u glavnom dijelu lige i kvalifikacijama, u kojima može biti najviše osam sastava.
– Momčadi koje će sudjelovati u glavnom dijelu lige dužne su uplatiti kotizaciju do 12. lipnja, a ždrijeb skupina lige i kvalifikacijskih utakmica održat će se i objaviti u petak 14. lipnja. Rok za prijavu konačnih rostera koje će sudjelovati u kvalifikacijama je subota, 26. lipnja. Rok za prijavu konačnih rostera ekipa koje će sudjelovati u glavnom dijelu lige je utorak, 6. srpnja – precizirali su iz ZLJL.


Korona otkazala LIKAR
Organizatori su jučer i službeno potvrdili da je otkazana sezona u LIKAR Krombacher ligi., amaterskom košarkaškom natjecanju Razlog su epidemiološke mjere zbog kojih nisu dopuštena amaterska natjecanja u zatvorenim prostorima
– Nadali smo se do zadnjeg trena kako ćemo odigrati barem skraćenu sezonu. Međutim, zbog izvanrednih okolnosti epidemije koronavirusa moramo otkazati sve naše planove za odigravanje utakmica. Želimo se zahvaliti svim momčadima i igračima koji su iskazali želju za igranjem LIKAR-a, bilo to u dvorani ili na otvorenim igralištima. Hvala im na strpljenju i nadamo se da ćemo se ponovno družiti na jesen. A mi već sad krećemo s pripremama za novu sezonu sa željom da se odigra u »starom normalnom« – objavili su iz LIKAR-a.