Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Dok su bili na obradi dobili poruku: “Polij mi stabljike”

Autor: Ljiljana Jurjević

19.07.2008. 22:00
Dok su bili na obradi dobili poruku: “Polij mi stabljike”

Foto: Mario PADELIN



Odsjek kriminaliteta droga ne miruje ni nakon pokušaja ubojstva njihova kolege Jose Bubnjara prije nekoliko dana, kada je na njega automobilom nasrnuo Bibinjac Romeo Kinda.
Tako su prekjučer s oko 100 grama marihuane i deset stabljika iste droge uhvaćeni Oliver Bacalja, Marin Dražić i Šime Ricov. Policajci su, naime, u Kalima zaustavili Marina Dražića s marihuanom kada mu je oduzeto 103 grama “trave”. Neslužbeno doznajemo da je Dražić “otkucao” Bacalju, rekavši da je drogu kupio od njega. Nakon toga se išlo u pretragu u Kalima, pa je ispred  kuće Marina Dražića pronađena zasađena marihuana i to 10 stabljika visokih oko metar i pol.
Dražić i Bacalja su zadržani na krim obradi u zadarskoj policiji, a onda je”nesretni” Ricov za svoju nesreću poslao SMS Dražiću sa sadržajem “polij mi stabljike”. Tu se odmotalo cijelo klupko, jer je policija pročitala poruku i uhitila i Ricova. Istražni sudac ih je na mjesec dana zadržao svu trojicu u pritvoru. Sva trojica već su poznati policiji po zloporabi opojnih droga.