Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Franka i Čarli sutra će okruniti ljubav

20.07.2018. 19:07
Franka i Čarli sutra će okruniti ljubav


Vrhunac uspješne godine za mladi će par biti u subotu kada će na svadbi na imanju Meneghetti izmijeniti bračne zavjete


Ovo je njihova godina! Mlada pjevačica Franka Batelić i srebrni stoper Vatrenih Vedran Ćorluka Čarli u subotu će na pitoresknom imanju Meneghetti u istarskom mjestu Bale izmijeniti bračne zavjete.


Već se dugo šuška o vjenčanju poznate pjevačice rodom iz Rapca i hrvatskog nogometnog reprezentativca, no mladi par krije detalje o svadbi – nije poznato koji će Ćorlukini suigrači prisustvovati slavlju, no poznato je da će se za glazbeni dio programa pobrinuti Tony Cetinski.




Ljubav sa Zrća
Ljubavna priča 26-godišnje pjevačice i njenog sedam godina starijeg zaručnika, trenutno igrača moskovskog prvoligaša Lokomotiva, započela je prije šest godina na popularnoj party destinaciji Zrću. Bilo je to taman u vrijeme kad se Franka, tada najpoznatija kao pobjednica talent emisije »Showtime«, vratila sa školovanja na bostonskoj glazbenoj akademiji Berklee, dok je Čarli još uvijek slovio za velikog zavodnika.
Prije Franke bio je u trogodišnjoj vezi s Velikogoričankom Ivom Buzov, s kojom je čak i živio dok je u Londonu igrao za Tottenham.


 


Kako su tada pisali domaći mediji, njegovi roditelji nisu bili baš najsretniji Čarlijevim izborom. Nakon Ive, kratko je bio u vezi s Riječankom Vedranom Linardić, a onda je oko bacio na Lanu Gažda Čermak, no ni ta ljubav nije dugo potrajala. Uslijedio je fatalni susret na Zrću. Vedran je, kako su tada pisali mediji, ostao potpuno razoružan Frankinim spojem slatkice, djevojke iz susjedstva i vatrene zavodnice. Zgodna pjevačica ipak nije »pala na prvu«, sve dok se Vedran nije zaljubio preko ušiju pa ju čak i pozvao na romantični vikend u Rusiju. Franka i Vedran proveli su nezaboravno ljeto, a ubrzo ju je upoznao i s roditeljima koji su ovog puta i više nego odobravali vezu jer je Franka puno mirnija od prijašnjih Čarlijevih ljubavi. 


Svjetski putnici
Vrlo brzo, par se prestao skrivati od očiju javnosti. Zajedno su uživali putujući svijetom, za odmor su najčešće birali europske destinacije, a zgode i nezgode veze na relaciji Zagreb – Moskva često dijele na svojim Instagram profilima. Uostalom, upravo su Čarlijeve poruke preko Instagrama i zabavni videouratci u kojima zajedno s kolegama iz reprezentacije slavi srebro sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji oduševili mnoge.
Primjerice, video iz zrakoplova kojim su se iz Moskve vraćali u Zagreb u kojem zaljubljeni Ćorluka uz pomoć Matea Kovačića pjeva veliki Frankin hit »S tobom«, ili pak video gdje vidno opušteni Šime Vrsaljko, Milan Badelj, te Kovačić i Ćorluka slave, da bi Čarli na kraju poručio »Franka, nisam se zdrobio. Na kavi sam!« i pokazao palac u kameru kao znak da je sve u redu te pored videa napisao »Ljubavni status = ostavljen«. Naravno, simpatična Franka nije mu to ni najmanje zamjerila, štoviše na dočeku koji je njen rodni Rabac priredio Ćorluki, čak ga je i zezala na račun »drobljenja« i kave. 


 


Popularno imanje
Da, ovo je zaista njihova godina. Ćorluka se iz Rusije vratio ovjenčan titulom viceprvaka svijeta, a Franka je imala čast predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u Portugalu iako nije polučila uspjeh kojem se nadala. A vrhunac uspješne godine bit će u subotu kad će mladi par izmijeniti bračne zavjete na intimnoj svadbi na imanju Meneghetti. Inače, na istom su mjestu u bračnu luku uplovile još dvije poznate domaće glazbenice – Severina i Nina Badrić. Severinino tajno vjenčanje u Balama bilo je jedno u nizu onih koja su proteklih godina održana u Istri daleko od očiju javnosti, a u istom istarskom gradiću vjenčala se i Nina Badrić s bivšim suprugom Bernardom