Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Prva “Paška podlanica”

19.08.2010. 22:00
Prva “Paška podlanica”


Nakon zanimljivih izmjena, u generalnom poretku s ukupno 30 bodova prvo je mjesto osvojila ekipa “Paške podlanice” pod budnim okom kapetana Ivice Bobića. Drugoplasirana bila je ekipa “Pizdrnja”, a treće mjesto pripalo je ekipi “Vatrogasci”
U organizaciji agencije “Adria events”, pod pokroviteljstvom Turističke zajednice grada Paga, na paškoj rivi održana je turističko-zabavna manifestacija pod nazivom “Jadranske igre”.
Pred brojnom publikom i uz užarenu atmosferu u sedam su se disciplina natjecale četiri ekipe s ukupno četrdeset natjecatelja. Ekipe su bile: iz Mađarske “Zavičaj Pečuh”, potom ženska ekipa “Vlašići”, te domaće ekipe “Vatrogasci”, “Paška podlanica” i “Pizdrnja”.
Poseban gost bila je spomenuta ekipa iz susjedne Mađarske. Discipline u kojima su se natjecali su tradicionalne igre poput nošenja kašeta, skakanja u vrećama i slično. Tijekom ovog susreta, a izvan konkurencije u revijalnom povlačenju konopa, snage je pokazala uigrana ženska ekipa “Vlašići”. Nakon zanimljivih izmjena, u generalnom poretku s ukupno 30 bodova prvo je mjesto osvojila ekipa “Paške podlanice” pod budnim okom kapetana Ivice Bobića. Drugoplasirana bila je ekipa “Pizdrnja”, a treće mjesto pripalo je ekipi “Vatrogasci”.