GODINA IZAZOVA TZ Grada Zadra raspisala natječaj za potporu turističkim manifestacijama

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
Prednost će imati događanja koja se organiziraju izvan ljetnih mjeseci
Autor: 
Detaljne upute zajedno s obrascem za prijavu nalaze se na internetskim stranicama Turističke zajednice grada Zadra: www.potpore.zadar.travel. Prijave se podnose online u elektronskom obliku te, radi dodatne dokumentacije, i u tiskanom obliku poštom ili osobno, zaključno s danom 1. ožujka 2021. godine
Marin GOSPIĆ
O sezoni je nezahvalno davati prognoze, ali pripreme se moraju obaviti

Turistička zajednica Grada Zadra raspisala je natječaj za dodjelu potpora za turističke manifestacije u ovoj, 2021. godini. Naime, temeljem odluke s 3. sjednice Turističkog vijeća Turističke zajednice grada Zadra, TZG Zadra raspisuje Javni poziv za dodjelu potpora za turističke manifestacije u 2021. godini na području grada Zadra. Manifestacije se prijavljuju isključivo na propisanom obrascu. Detaljne upute zajedno s obrascem za prijavu nalaze se na internetskim stranicama Turističke zajednice grada Zadra: www.potpore.zadar.travel. Kako su izvjestili iz Turističke zajednice, prijave se podnose online u elektronskom obliku te, radi dodatne dokumentacije, i u tiskanom obliku poštom ili osobno, zaključno s danom 1. ožujka 2021. godine.
- Prijave se šalju na adresu - Turistička zajednica grada Zadra, Jurja Barakovića 5, 23 000 Zadar; s naznakom: »Javni poziv za dodjelu potpora za turističke manifestacije u 2021. godini«. Za sve dodatne informacije, svi zainteresirani mogu kontaktirati ured Turističke zajednice grada Zadra isključivo putem e-mail adrese: info@zadar.travel - poručju iz TZ grada Zadra.
- Najviše nas zanimaju prijave koje se odnose nekako na vrijeme predsezone i postsezone dakle, na mjesec svibanj, lipanj i rujan jer tijekom ljetnih mjeseci u Zadru uvijek imamo puno zanimljivih događanja. Naravno, kad to kažem mislim na vrijeme prije pandemije koronavirusa. Što se tiče sadašnje situacije u kojoj se nalazimo, raspisali smo natječaj kao i svake godine s vjerom i velikom nadom da će se sve biti u redu i da će situacija s pandemijom biti pod kontrolom iako, nitko ne može, niti se usudi prognozirati kako će se dalje situacija odvijati. Ipak, trebalo bi paziti da nije riječ o nekim masovnijim okupljanjima. Teško je sve to. Teško je balansirati i nalaziti kompromise, ali što je - tu je - zaključio je Ante Galić iz Turističke zajednice Grada Zadra.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno