Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Neovlašteno odvezao osobno vozilo 34-godišnjaku

21.06.2021. 07:55


Prijevara 
Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za prijevaru.
Njega se sumnjiči da je tijekom rujna 2020.godine primio predujam od 46-vlasnice objekta na ime izvođenja građevinskih radova na vikend kući na Viru, a koje radove nije izvršio niti započeo u dogovorenom roku. 
Protiv 33-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog prijevare.


Neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari
Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči da je 13. lipnja u Dragama neovlašteno odvezao osobno vozilo Renault u vlasništvu 34-godišnjaka, a koje vozilo je pronađeno sutradan na području Pakoštana.
Protiv 20-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog Neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari.


Krađa
Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjim hrvatskim državljaninom te maloljetnikom u dobi od 17 godina, koje se sumnjiči za krađu.
Naime, njih se sumnjiči da su 17.lipnja iz trgovine trgovačkog centra u ulici Akcije Maslenice u Zadru otuđili odijevne predmete vrijednosti preko tisuću kuna,
Protiv obojice se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog Krađe.