Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Naglić: Nažalost, došlo je vrijeme rastanka!

22.06.2018. 21:16
Naglić: Nažalost, došlo je vrijeme rastanka!


Jučer je održana šesta sjednica Nadzornog odbora Košarkaškog kluba Zadar.
Po predloženom dnevnom redu, jednoglasno je usvojeno financijsko  izvješće za novu sezonu te su pohvaljeni napori Uprave na financijskoj  konsolidaciji kluba.
Nadzorni odbor je iskazao podršku upravi za projekt otvaranja klupskog Fan shopa i pokretanja Web shopa, kao i modernizaciju službene  mrežne stranice kluba, u cilju što kvalitetnije informiranosti javnosti te  svih navijača i simpatizera kluba.  Iskorak u marketinškim aktivnostima  jedan je od preduvjeta dodatne financijske stabilnosti kluba i na tome  će se još aktivnije raditi u idućem razdoblju, naglašeno je na sjednici  Nadzornog odbora.
Nadzorni odbor kluba je sportskom direktoru Branimiru Longinu  dao ovlasti za pregovore s potencijalnim kandidatima za novog trenera  Zadra. Treneru Aramisu Nagliću kojemu je istekao ugovor, KK Zadar  zahvaljuje na dosadašnjoj suradnji i svemu što je napravio u protekle  dvije sezone.
Svi igrači koji su pod ugovorom s klubom, osim igrača koji su u sastavu hrvatske košarkaške reprezentacije, redovno treniraju u dvorani na  Višnjiku zajedno s mlađim uzrastima kluba. Igrači će biti u trenažnom  procesu do 9. srpnja kada će otići na kraću pauzu do službenog okupljanja prve momčadi.


Naglić: Voditi Zadar bilo je više od  suhog trenerskog posla!
Nakon što se KK Zadar zahvalio na dosadašnjoj suradnji Aramisu Nagliću, dosadašnji strateg domaće momčadi nije krio razočarenje.
– Prije svega se moram zahvaliti na pruženoj prilici da vodim Zadar, značilo mi je  to puno više od suhog trenerskog posla! Nažalost, došlo je vrijeme rastanka! Zahvaljujem se svima s kojima sam na bilo koji način surađivao, a KK Zadru želim puno  uspjeha u budućem radu! I veliki pozdrav Tornadu – kazao je Naglić.