Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

»Daj mi ruku« i uskoči u avanturu života

22.07.2019. 09:53
»Daj mi ruku« i uskoči u avanturu života


Društvo Propela s partnerom EACTA – Europskom udrugom za kulturu, turizam i umjetnost uz financiranje Ministarstva demografije, obitelji, mladih i socijalne politike pokrenuli su projekt »Give me a hand – Daj mi ruku« kojim žele educirati 30-ak volontera koji bi sudjelovali na projektu Millennium jump te tamo primijenili stečena znanja za koja će biti educirani na dvodnevnom seminaru koji će se održati u Gradskoj knjižnici Zadar od četvrtka 25. do petka 26. srpnja, dok bi već treći dan, u subotu, 26. srpnja odradili praksu na zadarskoj rivi.
U sklopu edukacije odslušat će predavanja: Organizacija projekta, Utjecaj scenografije na projekte, Promocija u digitalno doba te Prva pomoć.
Projektom će se najviše utjecati na mlade osobe u dobi od 18 do 29 godina, koje se odluče na sudjelovanje u aktivnostima projekta Millennium jump tako što će proći prije spomenute edukacije za volontere gdje će steći nova korisna znanja.
Millennium jump jedinstven je projekt u Hrvatskoj velikog humanitarnog karaktera, važan za promociju Zadra i RH u svijetu, te vrlo poseban susret svih generacija povezanih plemenitim ciljem, željom za promjenama i uvijek dobro došlom zabavom.
Organizatori pozivaju sve osobe između 18 i 29 godina da pod stručnim vodstvom prođu dvodnevnu edukaciju i saznaju kako se priprema projekt velikih razmjera, da bi treći dan sudjelovali na jednom od najvažnijih ljetnih događanja na obali. Broj mjesta je ograničen, te je za Zadrane ostalo još 10-ak slobodnih mjesta, a mogu se prijaviti na [email protected].
– Imaš jedinstvenu priliku svladati vještine digitalnog marketinga, organizacije projekata, scenografije projekata, kao i pružanja prve pomoći na terenu, a zatim na licu mjesta odmah kroz praksu i primijeniti naučeno. To će ti sigurno pomoći u tvom daljnjem radu i usavršavanju. U sinergiji edukacije, prakse i pomaganja djeci, mladima i starijim osobama, ostvarit ćeš iskustvo koje sigurno nećeš zaboraviti i koje uistinu čini razliku, te pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija, a sve to će biti popraćeno s bezbroj poklona od strane organizatora Millennium jumpa i odličnim provodom, u svom pozivu ističe Društvo Propela.