Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

U Ljupču ukraden gumeni brod u vlasništvu Nijemca

23.07.2021. 07:36


Teška krađa
Jučer tijekom dana u Biogradu, nepoznati počinitelj je provalio u mobilne kućice, koje koriste državljani Slovenije i Nizozemske ( u dobi od 43 i 36 godina), odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.
Jučer je u Svetom Filip i Jakovu nepoznati počinitelj provalio u apartman kojeg koristi 42-godišnja državljanka Slovačke, odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.


Krađa
Sa srijede na četvrtak u Ljupču, nepoznati počinitelj je iz mora otuđio gumeni brod u vlasništvu 49-godišnjeg državljanina Njemačke. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.
Jučer je na plaži Soline u Biogradu nepoznati počinitelj otuđio novčanik 36-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.
Jučer poslijepodne u Sukošanu, nepoznati počinitelj je iz vozila 32-godišnjeg mađarskog državljanina otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.
Jučer prijepodne na Poluotoku u Zadru, nepoznati počinitelj je iz torbice 57-godišnjeg austrijskog državljanina otuđio novčanik. Materijalna šteta iznosi oko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.