Raspisan natječaj za 10. Festival duhovne glazbe »Svjetlost dolazi« Zadar 2022.

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika asaric
Rok do 25. veljače
Uvjeti natječaja su da se šalju nove autorske, neobjavljene skladbe ili objavljene, ali da nisu javno izvođene na festivalima ili emitirane na radiju; tekstovi su kršćanskog sadržaja i trajanje skladbi je do 3:50 minuta
STIHOVI I NOTE
Festival će se održati 30. rujna 2022. u HNK Zadar

Udruga »Stihovi i Note« s jučerašnjim danom raspisala je javni natječaj za prijavu skladbi na jubilarni 10. Festival duhovne glazbe »Svjetlost dolazi« Zadar 2022.
Natječaj je otvoren do 25. veljače 2022. a festival će se održati 30. rujna 2022. u HNK Zadar.

Skladbe treba slati isključivo na e-mail adresu udruge: stihovizdnote@gmail.com
Uvjeti natječaja su da se šalju nove autorske, neobjavljene skladbe ili objavljene, ali da nisu javno izvođene na festivalima ili emitirane na radiju; tekstovi su kršćanskog sadržaja i trajanje skladbi je do 3:50 minuta.

Prijava mora sadržavati tekst pjesme u Word formatu, navedena imena autora teksta, glazbe i aranžmana, kratku biografiju izvođača i kontakt podatke (broj mobitela. e-mail, adresa), info skladbe tj. oglednu demo snimku koja ne treba biti studijski obrađena, ali glazbeno što sličnija izvedbenoj verziji (može se poslati i gotova snimka ukoliko već postoji u mp3 formatu s rezolucijom od najmanje 256 kbps).
Prijave koje ne ispunjavaju gore navedene uvjete neće biti razmatrane od strane organizatora. Autori jamče za originalnost skladbi.
Rezultati natječaja bit će javno objavljeni 3. ožujka 2022.
Izabrane izvođače festivala i osobno će se obavijestiti. Gotov Mix - studijske snimke (mastere), raspisane akorde u Sibeliusu ili note po taktovima izvođači moraju dostaviti najkasnije do 5. svibnja 2022.

U pojedinom izvođačkom sastavu istovremeno na pozornici može biti najviše 5 do 7 članova ovisno o epidemiološkoj situaciji te u dogovoru s organizatorom.
Na festivalu se izvodi suvremena kršćanska glazba. Izvođači nastupaju uz pratnju festivalskog benda pod ravnanjem Saše Miočića. Festival je natjecateljskog karaktera. Dodijelit će se nagrada za najbolji tekst, glazbu, aranžman, nagrada stručnog žirija i nagrada publike.
Sve dodatne informacije mogu se zatražiti na kontakt broj: 099 405 9329 ili na email udruge stihovizdnote@gmail.com.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno