Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Enco Mičić i Mario Pavin pobjednici turnira na Puntamici

24.07.2018. 18:15
Enco Mičić i Mario Pavin pobjednici  turnira na Puntamici


Pobjedom dvojca Enco Mičić i Mario Pavin završen je sedmi turnir u organizaciji Boćarskog kluba Tri masline. Turnir je odigran na plaži na Puntamici, ispred hotela na Boriku kod popularnih "daski". Igralo se u lijepom ugođaju na travi, što je bila prava atrakcija za posjetitelje plaže. Ove godine i jedna novost. Naime, puntamiški boćari upisali su najmlađeg člana, Luku Štivića koji je s pet i pol godina pokazao da je potencijal, baš kao u Školi nogometa NK Zadar čiji je također član. Luka je obećao roditeljima da će osvajati medalje kad odraste te tako Puntamičani imaju svog "vatrenog"…
Pobjedničkom paru Mičić/Pavin uz zlatne medalje pripao i veliki prijelazni pehar. Mičiću je to druga pobjeda nakon što je najbolji bio i 2012. na prvom izdanju turnira, tada u paru s Nenadom Šimićevim. Drugo mjesto osvojio je par Mirko Sukara i Stipe Viro, dok su treći bili Vice Durut i Dino Nikolovski. Za najboljeg igrača proglašen je Mario Pavin, a najbolji valjač je Dino Nikolovski.
Ostali koji su igrali, a ove godine nisu imali sreće su: Vlado Nikolovski, Nenad Šimićev, Frane Domić, Ivo Škara, Darko Mičić, Zvonko Merkeš, Željko Špralja, Miro Perić, Baste Jurjević, Dragan Graorac, Ilija Kovačević, Danijel Barin Kogo, Zvonko Sjauš, Šime Čirjak.
Posebna priznanja uručena su dugogodišnjim sponzorima turnira. Vice Durut dobio je sliku Zadra dok je Zvonku Merkešu darovana drvena riba koju je izradio puntamiški modelar Vlado Šimićev.