Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Darovima obradovali štićenike Centra

23.12.2011. 23:00
Darovima obradovali  štićenike Centra


Velika humana gesta biogradskih ugostitelja, ali i tvrtki te obrta koji djeluju u gradu, urodila je humanitarnom akcijom čiji je rezultat bila vrijedna donacija Centru za rehabilitaciju u Svetom Filipu i Jakovu.
Naime, kontakt policajci biogradske Policijske postaje Ante Vulin, Denis Šarić, Damir Šarić, Nikica Mitrović i Tomislav Božić, u čijem djelokrugu rada su u mjesta Sveti Filip i Jakov te Pakoštane, inicirali su prikupljanje sredstava za pomoć Centru za rehabilitaciju u Svetom Filipu i Jakovu.
– Više smo nego zadovoljni odazivom na ovu akciju, a posebno činjenicom što su se biogradski ugostitelji, jedinice lokalne samouprave te TZ Grada Biograda i susjednih općina Sv. Filipa Jakova i Pakoštana, odazvale na sudjelovanje, rekao je pomoćnik načelnika biogradske postaje Luzario Kulaš. Najvrjedniji darovi bili su plazma televizor i DVD.
– Duh Božića doista bi se trebao osjetiti na brizi o potrebitima, a darivanje i druženje s njima jedna je lijepa gesta i mi smo sretni što smo im mogli priuštiti radost, kazao je Ante Lukačić, predsjednik Ceha ugostitelja Biograda na Moru.
Štićenicima su uručene i brojne donacije gradskih tvrtki i obrta, kutije pune prigodnih blagdanskih darova, kolača i slastica. Uz druženje u prostorijama Centra štićenici su htjeli što više saznati o kontakt policajcima i njihovom radu, a potom su, kako to obično čine kada su sretni, svi zajedno s odgojiteljima i ravnateljem Leonardom Mikulićem zajedno zapjevali i zapljeskali.