Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Gužva u novim Plodinama kao da je sve besplatno

24.02.2011. 23:00
Gužva u novim Plodinama kao da je sve besplatno


Uz najveći asortiman u gradu, koji broji oko 20.000 proizvoda, upravo ovdje može se obaviti i najpovoljnija kupovina u Zadru. Zelena tržnica u hipermarketu osvojit će ljubitelje plodova prirode, a svakoga dana od jutra pa do večeri na odjelu pekare u ponudi su topli kruh i pekarski proizvodi


Hrvatski lanac trgovina Plodine danas je otvorio novi hipermarket u Zadru na Jadranskoj cesti 47. Riječ je o lokaciji gdje je i do sada bio trgovački centar Plodina, no mnogo manji od dosadašnjeg. Plodine su postojeći hipermarket u potpunosti preuredili omogućivši Zadranima od sada kupovinu u moderno uređenoj trgovini koja se prostire na površini od čak 3.600 četvornih metara.
U Plodinama su uvjereni da će zadarski potrošači biti zadovoljni njihovim novim prodajnim prostorom, funkcionalnim i ugodnim za kupovinu.
– Uz najveći asortiman u gradu, koji broji oko 20.000 proizvoda, upravo ovdje može se obaviti i najpovoljnija kupovina u Zadru. Zelena tržnica u hipermarketu osvojit će ljubitelje plodova prirode, a svakoga dana od jutra pa do večeri na odjelu pekare u ponudi su topli kruh i pekarski proizvodi. Svježina i ponuda proizvoda na odjelu ribarnice i mesnice te savjet i ljubaznost osoblja olakšat će izbor i kupovinu svježih morskih proizvoda ili mesa. Pored široke ponudu prehrambenih i drogerijskih proizvoda, iznimno je bogat asortiman proizvoda za kućanstvo, tekstila, programa za djecu i sezonskih proizvoda, naglašavaju iz Plodina te dodaju kako u svojoj ponudi imaju čak 70 posto hrvatskih proizvoda.
Tvrtka Plodine, sa sjedištem i Upravom u Rijeci, osnovana je 1993. godine kada je otvoren prva prodajni centar. Danas Plodine imaju 57 objekata. Dugogodišnje iskustvo, praćenje zbivanja na tržištu, pozitivne procjene te ustrajan angažman dovele su tvrtku Plodine, po ukupnim prihodima, na čvrsto drugo mjesto među trgovačkim lancima u Republici Hrvatskoj.
Širenje i rast u planu su i za ovu i za nadolazeće godine. U 2011. godini u daljnji razvojni ciklus uložit će se ukupno 50 milijuna eura za novih 30.000 četvornih metara. Uz nova otvorenja usporedno će se modernizirati i neki od postojećih prodajnih centara.