Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Olimpijski pobjednici na Višnjiku

Autor: Šime Ćurko

24.03.2013. 23:00
Olimpijski pobjednici na Višnjiku


Hrvatska će u srijedu u zadarskom bazenu ugostiti Tursku u svom prvom nastupu na Višnjiku


Tjedan vaterpola u Hrvatskoj započinje današnjim okupljanjem hrvatskih reprezentativaca u Zadru. Na bazenu ŠC Višnjik olimpijski pobjednici u srijedu 27. ožujka u 18 sati ugostit će reprezentaciju Turske u dvoboju 5. kola Svjetske lige. Tri dana kasnije, na Veliku subotu, Hrvatska će u Rijeci ugostiti Grčku. Uz utakmice, hrvatski će se reprezentativci u oba grada družiti s navijačima, posjetiti dječje domove i razveseliti brojne mališane koje će upoznati s tajnama vaterpola.
– Pozivam sve ljubitelje vaterpola i one koji će to postati da nas bodre u Zadru i Rijeci. Ovim ćemo utakmicama ujedno i zahvaliti svima koji su nas bodrili za vrijeme Olimpijade ali ih i pozvati da učine to isto na nadolazećim Mediteranskim igrama i svjetskom prvenstvu. Posebna misija bit će nam predstaviti vaterpolo novim generacijama od kojih očekujemo da nam se pridruže i u prakticiranju ovog zanimljivog vodenog sporta – izjavio je vaterpolist Sandro Sukno, uoči okupljanja reprezentacije.
Gradovi domaćini spremno dočekuju hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju. Zlatnim Barakudama pripremaju druženje s navijačima i građanima od kojih se očekuje glasna podrška s tribina. Ulaznice za utakmice protiv Turske u Zadru mogu se kupiti od sutra na blagajni bazena Višnjik.