Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

Kaznena prijava 34-godišnjakinji zbog krađe

25.03.2021. 08:58


Dovršeno kriminalističko istraživanje
Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakinjom, koju se sumnjiči da je u utorak, 23. ožujka poslijepodne u Ulici Ante Starčevića u Zadru iz trgovine otuđila razne artikle u vrijednosti oko 2.500,00 kuna. Prilikom izlaska iz trgovine, zaustavila je djelatnica zaštitarske tvrtke koju je 34-godišnjakinja napala i lakše ozlijedila.
Protiv 34-godišnjakinje se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe, kao i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.
Krađa
Jučer poslijepodne u Ulici Put Murvice u Zadru, nepoznati počinitelj je iz trgovine trgovačkog društva otuđio sunčane naočale.
Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.
U posljednjih petnaest dana u Lepurima, nepoznati počinitelj je iščupao i otuđio 20 sadnica maslina u vlasništvu 52-godišnjaka.
Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.
Pojačane aktivnosti u prometu
Sinoć u 21.04 sati na autocesti A1 u blizini odmorišta Nadin, policijski službenici Postaje prometne policije Zadar su službenim vozilom presretač zaustavili 29-godišnjeg hrvatskog državljanina, koji je upravljao osobnim automobilom BMW brzinom od 235 km/h na mjestu na kojem je brzina ograničena na 130 km/h. Vozaču je na licu mjesta izdan prekršajni nalog uz kaznu od 5.000,00 kuna.