Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

TREĆA HNL JUG Mirko Labrović poveo Biograjce u gradnju temelja

25.07.2020. 07:24


Momčad Primorca (B) u ponedjeljak je krenula s pripremama za novu sezonu 2020./21. u Trećoj Hrvatskoj nogometnoj ligi. Trener Mirko Labrović zajedno sa svojim pomoćnicima Stipom Gulinom i Jurom Knezom, te trenerom vratara Radenkom Šimunovom, okupio je tridesetak igrača na prozivci s kojima je krenuo u 40-dnevne pripreme. Kao što to obično biva na pripremama se stvara temelj za sve ono što će uslijediti kada krenu prvenstvene utakmice u Trećoj HNL jug. Prošla sezona je, kako znamo, zbog pandemije koronavirusa prekinuta u ožujku, a naknadno je HNS odlučio da se ista neće nastaviti. Nadajmo se da će ova nova sezona za trećeligaše s juga, kao i za sport u cjelini biti puno uspješnija, te da će korona otići u ropotarnicu prošlosti. U međuvremenu će se Biograjci pripremati za novu sezonu kao da će ona biti najnormalnija.
– Nakon duge stanke lijepo je vidjeti igrače na našem igralištu Kazimir i Silvestar – kazivao nam je jučer u telefonskom razgovoru Leo Šarić, sportski direktor momčadi iz kraljevskog grada.
– Trener Mirko Labrović je sa svojim pomoćnicima poveo igrače u nove pripreme za koje vjerujem da će biti učinkovite i da će se njihov plod ubirati kada prvenstvo krene. Svakodnevno je na treninzima oko 25 igrača i po onome što mogu vidjeti radi se jako dobro. Igrači su se zaželjeli nogometa kojeg je u prošloj sezoni zaustavila pandemija koronavirusa. A već sutra (op.a. danas) igramo prvu oglednu utakmicu i to u Unešiću protiv Zagore. Načelni plan nam je odigrati otprilike šest oglednih utakmica, a igramo i u Kupu protiv Podgradine. U svakom slučaju u Biogradu nam neće nedostajati nogometa.
Priupitan za igračka pojačanja, tj. prinove u sastavu, Šarić je kazao sljedeće:
– Pregovaramo s nekolicinom igrača i vjerujem da bi već za dan ili dva trebali imati imena koja će nas pojačati u sezoni koja dolazi, Naravno, bilo bi neozbiljno u ovome trenutku govoriti o imenima dok posao još nije zgotovljen – kazao je na kraju dobro raspoloženi Šarić.
 


Popis igrača s prozivke


Na prozivci biogradskog Primorca bili su prisutni sljedeći igrači: Mate Stojanov, Mate Viduka, Tome Knez, Mario Pedisić, Vice Birkić, Toni Bugarija, Vedran Ješe, Luka Vodopija, Lovre Krnčević, Stefan Lazarevski, Mate Barišić, Renato Nović, Josip Galešić, Mate Šarin, Ivica Zelić, Zvonimir Šarinić, Roko Nakić, Nikola Jurišić, Ante Čirjak, Elio Deanđelis, Mihael Badurina. Juniori: Duje Bezinović, Dino Krajnović, Josip Crnjak, Matteo Šarić, Dario Jurjević, Marko Čačić.