Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Nevere kao nevera

24.08.2011. 22:00
Nevere kao nevera


Pobjedom ekipe  Nevere na mjesnom boćalištu  na Bokanjcu okončan je tradicionalni 6. Kup Bokanjca u  boćanju za žene. U organizaciji  Društva Bokanjac trodnevni  turnir ove je godine okupio 16  sastava iz Bokanjca, Puntamike, Stanova, Bilog briga,  Visočana, Ražanca, a igralo se  u disciplini četvorke.
Prošavši “sito i rešeto” po  skupinama u finalu su se sastale ekipe Nevere i Cilj u borbi  za veliki prijelazni pehar. Iako  je Cilj u početku pružao jak  otpor, Nevere su dodale gas i  na koncu su uvjerljivo slavile  pobijedivši sa 21:8. Slično je  bilo i u utakmici za treće  mjesto, a visokom pobjedom  21:7 slavila je ekipa Poljuljane  barke. Za najbolju igračicu  turnira proglašena je Irma Perišić članica pobjedničke ekipe.  Oko tristotinjak ljudi svake je  večeri uživalo u dobrom  boćanju zasigurno atraktivnijem od nedavno održanog  muškog turnira, a uime organizatora Zoran Krizman poručuje.
– Idućih godina više ćemo  pozornosti posvećivati ženskom turniru, a razmišljamo i o  tome da bi ekipe sačinjavala  dva muškarca i dvije žene čime  bi turnir još više dobio na  atraktivnosti.
Redoslijed: 1. NEVERE  (Snježana Mrkić, Danijela Bodrožić, Marija Rutar, Irma Pedišić), 2. CILJ (Divna Matešić,  Ksenija Matešić, Slavica Pavić,  Oktavija Troskot), 3. POLJULJANE BARKE (Blaženka Biloglav, Sonja Dražević, Ana  Dražević, Silvana Čvrljak), 4.  KALETE (Marina Rados, Nikolina Dražović, Marina Popović, Ivona Brkić).


Prijave za Bili brig još danas


Prvotno odgođeni turnir parova (2+1), koji u povodu blagdana  Kraljica mira (2+1) organizira BK Bili brig, igrat će se u petak, subotu  i nedjelju. Kotizacija po momčadi iznosi 200 kuna, a četiri najuspješnija  para očekuju bogate novčane nagrade. Tako nagrada za prvo mjesto  iznosi 3.000, za drugo 1.500, za treće 600, a za četvrto 200 kuna.  Prijave se primaju još danas do 20 sati. Upisi i ostale informacije mogu  se dobiti na broj mobitela 099/813-4430 (Božo Deša).