Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Ulična tučnjava u Zadru, zbog prijetnji suspendirana policajka

25.10.2019. 11:59


Muškarci od 30 i 24 godine potukli su se u Zadru. Jedan je izvadio nož, a sukob je pokušala spriječiti žena koje je pritom lakše ozlijeđena. Policija ih je privela. Priveli su i ženu jer se otkrilo da je sa starijim muškarcem prijetila mlađem.
"Policijski službenici Druge policijske postaje proveli su kriminalističko istraživanje nad tri osobe koje se sumnjiči za više kaznenih djela: teška tjelesna ozljeda u pokušaju, tjelesna ozljeda, prijetnja i oštećenje tuđe stvari", kažu u zadarskoj policiji, a prenosi Dnevnik.hr.
U Ulici Hrvatskog sabora u Zadru u srijedu oko 23:45 potukla su se dvojica muškaraca u dobi od 30 i 24 godine. Stariji je mlađeg napao nožem. Sukob je pokušala spriječiti žena (28). Mlađi muškarac pritom ju je udario te lakše ozlijedio.
Mladić je tada sjeo u auto i krenuo prema starijem muškarcu i ženi. Nije ih uspio ozlijediti, ali mu je stariji muškarac zato oštetio auto.
Policija je potom otkrila kako su muškarac (30) i žena (28) prethodno prijetili mlađem muškarcu. .
"Provedenim kriminalističkim istraživanjem 24-godišnjaka se sumnjiči za kaznena djela teška tjelesna ozljede u pokušaju te tjelesna ozljeda, dok se 30-godišnjaka sumnjiči za kaznena djela teške tjelesne ozljede u pokušaju i oštećenja tuđe stvari", kažu u policiji i dodaju da se za kazneno djelo prijetnje sumnjiče i muškarca (30) i ženu (28), koja je ujedno i policijska službenica.
"S obzirom na to da je 28-godišnjakinja policijska službenica koja je bila izvan službe, ona je odmah udaljena iz službe te je protiv nje podnesen zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka", rekli su u zadarskoj policiji.
Sve troje su uz kaznene prijave predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, prenosi N1.