Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

HDZ pokazao ozbiljnost i odgovornost

25.11.2020. 09:16


Nakon nastavka unutarstranačkih izbora, zahvalu članovima uputio je predsjednik Županijskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Zadarske županije Božidar Kalmeta.
U obraćanju koje je naslovio »poštovane stranačke prijateljice i prijatelji« naveo je kako su iza njih još jedni unutarstranački izbori, ovaj put drugačiji od dosadašnjih jer su održani u uvjetima globalne pandemije koronavirusne bolesti, ali i po tome što ssu prvi puta sve kandidate birali po modelu ‘jedan član – jedan glas’, što je vrhunac demokratskih procesa.
Želim vam od srca zahvaliti što su ovi unutarstranački izbori provedeni dostojanstveno, uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera i uputa Stožera civilne zaštite. Čak i u takvim uvjetima imali smo dosta visoku izlaznost čime smo se još jednom pokazali kao ozbiljna i odgovorna stranka.
Iz ovih izbora izašli smo još jači, jedinstveniji i spremni na izazove koji nas kao stranku očekuju već u proljeće sljedeće godine na lokalnim izborima. Na njima ćemo kao i dosad, u to sam uvjeren, biti uvjerljivi pobjednici. Građani prepoznaju naš rad, našu beskompromisnu borbu za svaki kutak naše županije i nastojanje da brojnim razvojnim projektima unaprijedimo kvalitetu života svih naših stanovnika.
Koristim priliku kako bih čestitao svim predsjednicima, potpredsjednicima, izabranim članovima gradskih i općinskih organizacija, kao i izaslanicima za županijsku izbornu skupštinu.
Svima vama, drage stranačke prijateljice i prijatelji želim zahvaliti na velikoj potpori kojoj ste iskazali meni kao predsjedniku ŽO HDZ-a Zadarske županije. Vaša potpora me obvezuje i obećavam da ću se u svom političkom djelovanju nastaviti boriti za interese Zadra i Zadarske županije, a snažan i jedinstven HDZ jamac je novih uspjeha, zaključio je predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Božidar Kalmeta.