Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Tisuću potpisa za dostojanstven život na Poluotoku

27.02.2020. 14:15


Vezano za kvalitetu života na Poluotoku koja je u posljednje vrijeme na udaru turističkog razvoja, MO Poluotok poslao je priopćenje te zahvalu potpisnicima peticije. Priopćenje prenosimo u cijelosti.
»U ime radne skupine građana Mjesnog odbora Poluotok želimo zahvaliti gotovo tisuću građana koji su do sad prepoznali važnost zajedničkog djelovanja te svojim potpisom podržali peticiju za ‘Dostojanstven život na Poluotoku’.
Ova peticija predstavlja tek prvi korak u nastojanjima da Poluotok ponovno bude područje poželjno za život u kojem će potrebe stanovnika biti na prvom mjestu, ispred potreba investitora, turista i raznih parcijalnih interesa političkih skupina i namjesnika.
Prvi koraci su uvijek najteži i baš zato je Vaša podrška ovoj inicijativi posebno bitna.
Podsjećamo zadarsku javnost kako ćemo potpise prikupljati još ovaj tjedan, a potpisati mogu svi kojima je adresa prebivališta prijavljena na području Grada Zadra (ne samo Poluotok) i to u prostorijama MO Poluotok u terminima pon-sub od 10:30-12:00 te 17:00-18:30 ili putem interneta na linku https://www.peticija24.com/inicijativa_za_civiliziran_ivot_…
Iskoristit ćemo ovu priliku da pozovemo i mlade (do 30 godina) s prijavljenom adresom stanovanja na Poluotoku (minimalno četiri godine) da pridonesu sredini u kojoj žive i odrastaju kroz sudjelovanje u radu radne skupine mladih MO Poluotok. Prilika je to da svojim zapažanjima i prijedlozima direktno sudjelujete u stvaranju novih sadržaja i ponude na našem području.
Želimo napomenuti kako i ostali stanovnici Poluotoka svoje primjedbe, prijedloge i zapažanja mogu dostaviti direktno u poštanski sandučić prostorija MO Poluotok (nadbiskupa Nikole Matafara 2a), na našu facebook stranicu MO Poluotok Zadar ili na mail adresu [email protected]
Unaprijed zahvaljujemo svim medijima i građanima koji će prenijeti ovo priopćenje
te Vas pozivamo da nas slobodno kontaktirate ukoliko imate bilo kakva pitanja.«