Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Mrežna stranica Turističke zajednice Zadarske županije na još pet jezika

26.03.2021. 12:53


U cilju što bolje pripreme izazovne turističke godine pred nama, Turistička zajednica Zadarske županije je prevela sadržaj svojih mrežnih stranica www.zadar.hr na još pet stranih jezika – slovenski, češki, slovački, mađarski i poljski jezik.
Sadržaj je tijekom ožujka i objavljen pa su tako pored postojećih varijanti na hrvatskom, engleskom, njemačkom, talijanskom i francuskom jeziku korisnicima iz Slovenije, Češke, Slovačke, Mađarske i Poljske dostupne brojne informacije o Zadarskoj županiji kao turističkoj destinaciji.
Na iznimno informativnim stranicama Turističke zajednice Zadarske županije korisnici sada mogu na čak deset jezika naći niz informacija i savjeta o destinacijama i atrakcijama Zadarske županije, prirodnim ljepotama, kulturno-povijesnoj baštini, doživljajima i aktivnostima, brojnim oblicima smještaja i turističkim subjektima, mogućnostima za aktivni odmor, hrani i piću, događanjima i mnogim drugim kategorijama.
Sadržaj na stranicama TZ-a Zadarske županije broji više od 4.500 članaka, te se razvija i ažurira na dnevnoj bazi, a sve kako bi korisnici imali točne i pravovremene informacije o turističkoj ponudi Zadarske županije, poručuju iz TZ-a Zadarske županije.
Direktorica Mihaela Kadija tim je povodom izjavila kako se na taj način želimo još više približiti i udovoljiti našim tradicionalnim gostima iz Slovenije, Češke, Slovačke, Mađarske i Poljske.
– Na te goste i u ovoj, po svemu sudeći zahtjevnoj turističkoj godini, svakako računamo i vjerujemo da će nas u velikom broju posjetiti, bilo da je riječ o gostima koji su već kod nas bili ili onima koji će doći po prvi put. Veseli nas što možemo reći kako je ovo tek početak jer ćemo svakako istim putem nastaviti u tiskanju određenih brošura i karata, a sve kako bismo udovoljili potrebama naših vjernih gostiju, kazala je Kadija.