Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Nemamo što izgubiti na Poljudu

Autor: Drago Bajković

25.07.2008. 22:00
Nemamo što izgubiti na Poljudu

Foto: Vedran SITNICA



Zadar će u nedjelju na noge Hajduku koji u  toj utakmici slovi kao neprikosnoveni favorit. Svjestan je  toga i Jakov Surać, kapetan  Zadra, ali napominje da na  POljud ne odlaze sa izvješenom bijelom zastavom.
– Cilj nam je odigrati što  bolje i pokušati ostvariti pozitivan rezultat. Na poljudu  nemamo što izgubiti, ali puno  možemo dobiti.
Posljednje informacije govore da će Zadra na POljudu  istrčati bez ozlijeđenih Dragana Župana i Marina Batura, a također je i izvjesno da  je transfer Želimira Terkeša  realiziran.
– Činjenica je da u Split  idemo bez nekoliko važnih  igrača i bitno smo hendikepirani njihovim neigranjem.  Bez obzira na to svatko tko  istrči na travnjak Poljuda mora dati sve od sebe pa kako  završi da završi. Igrat ćemo  povučenije i pokušati priprijetiti iz kontri. Neće ni Subapšiću biti lako, predobro ga  poznajemo.
Prošlu sezonu Zadar je otvorio remijem s Hajdukom.
– Ipak bi bilo puno drugačije  da sezonu otvaramo pred svojom publikom kao prošle sezone. Ovako su nam šanse  bitno smanjene, ali ipak postoje. Hajduk se osnažio i vjerujem da će ove sezone uspjeti  prestići Dinamo i osvojiti naslov prvaka Hrvatske. Gledao  sam i veći dio susreta s Maltežanima u kojem su igrali  prilično dobro. Za pretpostaviti je da će nakon uigravanja biti još opasniji suparnik. U svakom slučaju na Poljudu bi bod za nas bio poput  pobjede. Nećemo se predavati  niti jednoga trenutka, a kako  će na kraju završiti teško je za  pretpostaviti.