Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Selin: Zadovoljan sam viđenim

26.10.2021. 07:02


Nije puno nedostajalo da se mladi košarkaši Jazina Arbanasa po prvi puta u novoj sezoni s gostovanja vrate s dva boda. Svakako, najmanje do sada. Već je debelo otkucavala 39. minuta kada su Selinovi momci imali priliku doći na samo posjed zaostatka i dodatno podići razinu vode koja je već doticala uši igrača Kvarnera, no trica Krševana Klarice nije pronašla put kroz mrežicu, nakon čega je Gvido Guštin s guštom položio za 82:74 i konačnu potvrdu pobjede riječkog sastava.
– Imali smo priliku doći do oba boda, no u završnici smo promašili par otvorenih šutova, a u obrani dva ili tri puta nismo zagradili kako smo trebali, pa smo primili lagane poene. Generalno gledajući, zadovoljan sam viđenim. Nismo otišli »na izlet«, već smo ciljano napadali i pokušali pobijediti – osvrnuo se na subotnji susret trener Marko Selin.
Nakon prvih pet kola Jazine se nalaze na osmoj poziciji na ljestvici, ili ako ćemo optimističnije gledati, na pobjedu od mjesta koje vodi u Ligu za prvaka.
– Rezultati su manje-više očekivani. S obzirom na sastav i mladost momaka s kojima igramo na ljestvici stojimo dosta dobro. Za sada ne razmišljamo o plasmanu u Ligu za prvaka, već idemo utakmicu po utakmicu, pri čemu nam je najvažnije da stavljamo naglasak na naporan rad i individualni razvoj mladih igrača – zaključio je Selin.
Jazine sljedeću utakmicu igraju za vikend protiv Omiša, a u sastav bi se trebali vratiti Antonio Sikirić i Emilio Banić, dok će se o nastupu mladoga Filipa Paponje odlučiti u dogovoru s novim trenerom prve momčadi Zadra Vladimirom Anzulovićem.