Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

Hrvoje Perić tri godine u Zadru

Autor: Z L

26.08.2008. 22:00
Hrvoje Perić tri godine u Zadru

Foto: Zvonko KUCELIN



Nakon prilično varljivih sezona, Dubrovčanin je u prošloj sezoni bio ponajbolji igrač Splita
Nakon što je bilo izvjesno da bi, sad već bivši košarkaš Splita, trebao pristupiti Zadru, Hrvoje Perić sinoć je maknuo sve nedoumice i na tri godine potpisao vjernost “klubu s Kalelarge”.
Iz kluba ističu da su odradili odličan posao dovođenjem Perića, a za očekivati je da će i zadarski navijači biti zadovoljni činjenicom da je jedan od boljih košarkaša NLB i hrvatske lige postao član Zadra. Potpisavši ugovor, Perić je postao drugi igrač koji je u prošloj sezoni igrao za Split, a u narednoj će žuti dres zamijeniti zadarskim. Podsjetimo, Bugarin Dejan Ivanov već je pristupio Zadru. Spomenimo da će mu društvo praviti još jedan Spličanin, Damir Rančić.
Nakon prilično varljivih sezona, Dubrovčanin je u prošloj sezoni bio ponajbolji igrač Splita, a najbolje partije je pružao u doigravanju za prvaka Hrvatske, u kojemu je u prosjeku postizao postizao 15,8 koševa, pet skokova uz tri asistencije. Inače, Perić je već ranije iskazao želju za napuštanjem Splita, a osim Zadra interes je pokazao i KK Zagreb, koji nije bio u mogućnosti platiti odštetu momčadi s Gripa. U međuvremenu, iako je isticao da neće, Perić se priključio pripremama “žutih”, no po svemu sudeći od sada će treninge odrađivati na Višnjiku i postati novi stanovnik “grada košarke”.