Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Drugi poraza Donata od aktualnih prvakinja

27.08.2021. 07:08


Nakon Splita (0:10) i Neretve (7:0), nogometašice Donata odigrale su i treću trening utakmicu. U Žrnovnici su ponovno odmjerile snage protiv Splita, ekipe čije su igračice aktualne prvakinje Hrvatske i pobjednice Kupa. Završilo je 3:0 za Split.
– Protiv dobro znanih protivnica odigrali smo taktički jako dobru utakmicu. Naše su igračice na fizički jako dobroj razini i to me veseli. Split je dominirao posjedom, ali smo i mi imali nekoliko prilika. Bila je ovo puno bolja naša prezentacija u odnosu na prvu utakmicu sa Splitom koju smo odigrali na Stanovima – rekao je Jure Perković, trener Donata. Nova sezona u Prvoj HNL počet će 5. rujna, a Zadranke, koje su lani bile pete, u 1. kolu bit će gošće Agrama.
​Za Donat su nastupile: Nensi Adamović, Josipa Burčul, Ana Serdar, Sara Ivandić, Žanamari Števanja, Nina Mijoč, Antonija Goja, Petra Barbir, Katarina Đukić, Nikolina Klapan, Elizabeta Balić, Brigita Čavić, Valentina Dubravica, Lucija Vunić, Cvita Marinović, Roberta Savčić, Ina Fridrih, Ivana Ćubić.