Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Na tečaju 33 obrtnika

27.01.2011. 23:00
Na tečaju 33 obrtnika


Za polaganje tečaja prijavila su se 33 obrtnika. Cijena osnovnog tečaja je 300 kuna, a cijena tečaja po proširenom programu 350 kuna


U suradnji Udruženja  obrtnika Grada Paga i Zavoda  za javno zdravstvo iz Zadra u  Pagu je organizirano polaganje  osnovnog i proširenog tečaja  pod nazivom “Higijenski minimum”, koji moraju završiti osobe koje na svojim radnim mjestima u proizvodnji i prometu  namirnica dolaze u neposredan  dodir s namirnicama, kao i osobe koje samostalno sudjeluju u  proizvodnji i prometu namirnica.
Za polaganje tečaja prijavila  su se trideset tri obrtnika, a  predavanja se održavaju u jednoj od učionica Osnovne škole  Jurja Dalmatinca. Cijena osnovnog tečaja je 300 kuna, a cijena  tečaja po proširenom programu  je 350 kuna. U Udruženju obrtnika Grada Paga navode da je  Zakonom o zaštiti pučanstva od  zaraznih bolesti i Pravilnikom o  načinu stjecanja osnovnog znanja o zdravstvenoj ispravnosti  namirnica i osobnoj higijeni osoba koje rade u proizvodnji i  prometu namirnica propisana  obaveza polaganja tečaja za stjecanje osnovnog znanja o zdravstvenoj ispravnosti namirnica i  osobnoj higijeni.