Marex-gelu 137.593,75 kuna za Projekt „Sustav kvalitete i sigurnosti namirnica NO-RISK“

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
U sklopu operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.
Nastavak usavršavanja proizvodnog procesa sladoleda i njoka

Tvrtka „Marex-gel“ d.o.o. na svom razvojnom putu, novim Projektom uspješno nastavlja korištenje sredstava EU fondova.

Po drugi put u razdoblju od 2019.-2020. u sklopu operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.„ koji je financiran sredstvima iz EU fonda za regionalni razvoj tvrtka je odabrana za financiranje svog Projekta pod nazivom  „Sustav kvalitete i sigurnosti namirnica NO-RISK“.

Prateći razvoj i održavajući tržišnu prisutnost ova proizvodna tvrtka kontinuirano ulaže u održivost i unapređenje plasmana te je ovim projektom nastavila usavršavanje proizvodnog procesa sladoleda i  njoka. Sukladno već ranije odobrenom Projektu iz domene internacionalizacije poslovanja „Marex-gel“ d.o.o. pojavljuje se na inozemnom tržištu čime podizanje kvalitete i sigurnosti  poslovanja i proizvodnog procesa postaje imperativ poslovne politike.  Tako već sada, direktorica tvrtke mr.sc. Sandra Lordanić - Lukavac najavljuje u skorom terminu proširenje asortimana s novim okusima u paleti “njoki”.

Aktivnosti  Projekta nakon potpisivanja Ugovora  u iznosu od  137.593,75 kn od čega je vrijednost  bespovratnih sredstava 85% odvijaju se u područjima:  uvođenja sustava  upravljanja  prema zahtjevima certifikacijske sheme FSSC 22000, edukacije djelatnika  te certifikacije sustava.

Ciljevi i očekivani rezultati tvrtke kreću se u smjeru poboljšanja učinkovitosti i uspješnosti prehrambene sigurnosti, povećanja konkurentnosti na ino i domaćem tržištu, povećanja prihoda i podizanja  radnih standarda.

Predviđeni period trajanja za obavljanje aktivnosti Projekta je 12 mjeseci od datuma zaključenja Ugovora te se okončanje aktivnosti planira u veljači 2021. godine.  

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno