Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Propao pokušaj dogovora između radnika i Infra-grada

28.06.2019. 10:00
Propao pokušaj dogovora između radnika i Infra-grada


Sudeći prema najnovijem razvoju događaja, Obrovac i okolna mjesta još će neko vrijeme biti pod smećem. Naime, kako su nam javili iz Štrajkaškog odbora radnika Infra-grada, propao je i današnji pokušaj dogovora između njih i uprave:
– Na današnjem pokušaju dogovora između Štrajkaškog odbora i poslodavca u Infra-gradu Obrovcu došlo je do prekida sastanka. Nitko od strane vlasnika, Grada Obrovca, nije se odazvao sastanku, a direktor je izjavio da nema ovlasti bez predsjednika Skupštine, tj. gradonačelnika Ante Župana – stoji u priopćenju Štrajkaškog odbora na čelu sa Marijom Vrkićem.
Upravo zbog ovakve situacije još jučer smo kontaktirali gradonačelniak Obrovca želeći saznati što će gradska vlast napraviti po pitanju štrajka radnika, ali i zatrpanosti smećem, no ni gradonačelnik niti itko od njegovih suradnika na upit se nije niti oglasio.
Radnicima slijedi novi pokušaj dogovora s direktorom Matom Karamarkom, no malo je vjerojatno kako će se postići ikakav dogovor s obzirom da i radnici kažu kako direktor izjavljuje da nema ovlasti bez predsjednika Skupštine, gradonačelnika Ante Župana.