Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Na meti kradljivaca novčanici, bicikli i građevinski materijal

28.06.2021. 07:17


U subotu poslijepodne u Biogradu, nepoznati počinitelj je otuđio novčanik s novcem u vlasništvu 73-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.
U nedjelju prijepodne u Zadru, na Poluotoku je nepoznati počinitelj otuđio novčanik u vlasništvu 62-godišnje državljanke Njemačke. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.
U subotu poslijepodne u Zadru, na ulici Petra Skoke je nepoznati počinitelj otuđio bicikl u vlasništvu maloljetne osobe. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.
Sa subote na nedjelju u Ninskim Stanovima, nepoznati počinitelj je s otvorenog gradilišta otuđio drvene oplate u vlasništvu građevinskog obrta. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a u tijeku je kriminalističko istraživanje u svezi kaznenog djela krađe