Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Uigravanje nove momčadi

Autor: Viktor Bogut

27.08.2008. 22:00
Uigravanje nove momčadi


I košarkaši Borik-Puntamike polako su krenuli s odigravanjem pripremnih dvoboja. Jučer su odradili zatvorenu trening utakmicu protiv Kaštela, a već u subotu ih očekuje dvoboj s Voštarnicom.
– Nakon uvodnog dijela priprema krenuli smo s utakmicama. Nakon Kaštela i Voštarnice, idući tjedan nas očekuje turnir u Karlovcu – objasnio je trener Borik-Puntamike Tihomir Bujan. Puntamičani će u novu sezonu ući s poprilično izmijenjenom momčadi u odnosu na onu lani. Ponovno je Borik izgubio ponajbolje igrače. Otišli su Ivan Čular, Tomislav Dražović i Antonio Bilić. S druge strane “zeleni” su potpisali Zvonu Baričevića, Ivana Bulića, Ivana Baždarića, a momčadi će se priključiti i juniori Josip Ceranja, Bruno Begonja i Ante Gospić.
– Poznato je da se mi ne možemo nositi s financijski moćnijim klubovima. Iz sezone u sezonu nam odlaze statistički najbolji igrači. I ovaj put je bilo tako.
Znači li to da ćete biti slabiji nego lani?
– To treba vidjeti. Mi ćemo se pokušati pripremiti najbolje što možemo. Mene jedna druga stvar muči. Ove sezone će čak osam igrača, uz košarku, raditi neki drugi, odnosno prvi posao. Jasno je da većina tih igrača neće moći odraditi isti broj treninga kao naša konkurencija – dodao je Bujan.