Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

MALI NOGOMET U polufinalu Tin, DPH Obrovac-Zadar, Pojonsko srce i Puntamika

28.08.2019. 08:00
MALI NOGOMET U polufinalu Tin, DPH Obrovac-Zadar, Pojonsko srce i Puntamika


Uzbuđenja nije nedostajalo niti jedanaestog dana Humanitarno memorijalnog malonogometbog turnira »Antonio Jurjević«. Dapače, četvrfinalni susreti kod seniora bili su neizvjesni čemu su svjedočile prepune tribine na ŠRC Višnjiku. Tin je bio je bio preveliki zaloga za Smiljevac i u prvom četvrtfinalnom susretu pobjeđuju s uvjerljivih 5:0. U drugom četvrtfinalu Pojonsko srce je s 3:2 svladalo Vakanzu unatoč dva pogotka zaostatka koliko su imali u jednom trenutku. Pitanje polufinalista u dvoboju Ploče Vidačak i DPH Zadar-Obrovac moralo se rješavati šestercima. U regularnom dijelu bilo je 4:4, da bi nakon raspucavanja s bijele točke DPH Zadar-Obrovac slavio 6:5. U posljednjem četvrtfinalnom dvoboju Puntamika je slavila protiv Varoši 3:1 što je bilo svojevrsno iznenađenje.
Rezultati, seniori: Tin – Smiljevac 5:0, Pojonsko srce – Vakanza 3:2, Ploča Vidačak – DPH Zadar-Obrovac 5:6 (4:4), Varoš – Puntamika 1:3.
Kod djece četvrtfinalni susreti nisu donijeli niti jedno iznenađenje. Arbanasi su bili bolji od Velebita, Dalmatinac od Zare, Primorac od Podgradine, a Zadar od Sv. Mihovila. Međutim u polufinalu se ipak dogodilo iznenađenje, a priredio ga je Dalmatinac iz Crnog koji je pobijedo Zadar. U drugom polufinalu Arbanasi su bilo uspješniji od Primorca.
Rezultati djece, četvrtfinale: Arbanasi – Velebit 3:1, Dalmatinac – Zara 3:1, Primorac – Podgradina 3:0, Zadar – Sv. Mihovil 6:0. Polufinale: Arbanasi – Primorac 3:1, Zadar – Dalmatinac 1:3.
 


POLUFINALISTI
Puntamika, DPH Obrovac-Zadar, Pojonsko srce i Tin plasirali su se u polufinale seniorskog turnira