Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Kava s okusom tanga na Narodnom trgu

28.10.2017. 18:48
Kava s okusom tanga na Narodnom trgu


Subotnja kava na Narodnom trgu imala je okus – tanga. Plešući ovaj strastveni latinoamerički ples, uz novi slogan Koncertnog ureda Zadar "Jer glazba pokreće", plesači su najavili novi ciklus događanja u organizaciji ovog ureda vezan isključivo uz Kneževu palaču.
Slogan Koncertnog ureda Zadar "Jer glazba oplemenjuje", dodatno su prilagodili kako bi se približili mladim ljudima koji, kako nam je rekla ravnateljica Koncertnog ureda Dina Bušić, trebaju impuls kroz glazbu u gradu. Krenuli su tako putem tajanstvenog marketinga s najavom jednog događanja u Kneževoj palači, 9. studenog, a plesači će se vratiti i sljedeće subote.
– Želimo potaknuti ljude da dođu i vide što smo im pripremili. Novi ciklus događanja počinje u 2018. godini, ali i do kraja ove godine planiramo organizirati nekoliko događanja posvećenih skupini mladih, ali i skupinama koje nemaju 'mjesto pod suncem' u kulturi grada, kaže Bušić.
Više od dvadeset događanja u cijeloj sezoni najavljivat će se mjesec za mjesecom, vrlo dinamično.
– Uz živu glazbu, bit će plesa, salse, tanga, kalsičnih plesova, koncerata jazza, bluesa, world musica. Za svakog ponešto, i za zreliju publiku, ali i za mlade, zaključila je Dina Bušić.