Završna konferencija projekta PRIZEFISH

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika gsimunov
U Centru za kreativne industrije 29. studenoga
U uvodnom dijelu završne konferencije predviđena su obraćanja župana Zadarske županije Božidara Longina te državng tajnika u Ministarstvu poljoprivrede Šime Mršića
Damir ŠKOMRLJ/ NOVI LIST
U fokusu očuvanje ribarskog sektora Jadrana

Zadarska županija Vas poziva na završnu konferenciju projekta PRIZEFISH - Piloting of eco-innovative fishery supply-chains to market added-value Adriatic fish products: »Rezultati projekta PRIZEFISH u kontekstu stanja i očuvanja ribarskog sektora Jadrana« koja će se održati u ponedjeljak, 29. studenoga 2021. s početkom u 10 sati u Centru za kreativne industrije Zadar (Put Murvice 3 a). U uvodnom dijelu završne konferencije predviđena su obraćanja župana Zadarske županije Božidara Longina te državng tajnika u Ministarstvu poljoprivrede Šime Mršića.
Od 10:45 do13:00 sati predviđena je panel diskusija, a u njoj će sudjelovati Daniel Segarić, Alessia Cariani, Valentina Andrić, Mario Lovrinov, Robert Momić, Šime Kosor, Lovro Jurišić i Giulia Sandalli.
Završna konferencija bit će dostupna i online na Zoom platformi i to na hrvatskom, engleskom i talijanskom jeziku, a simultani prijevod bit će dostupan na svim jezicima.
Link za registraciju: https://forms.gle/Lm8YMsKn57SjuiYq9
Link za pristup Zoom platformi:https://us02web.zoom.
us/j/84867285755?pwd=V1h
Za0FBOTBidzh5alF3Q2pN
dWJUdz09
Meeting ID: 848 6728 5755
Passcode: 1111
Prilikom dolaska u Centar za kreativne industrije treba pokazati EU digitalnu potvrdu ili odgovarajući drugi dokaz o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju uz predočenje osobne iskaznice.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno