Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

VAŽNO – Od ponedjeljka, 1. veljače dostupni otvoreni tereni i bazen!

29.01.2021. 11:57


Športski centar Višnjik, sukladno objavljenoj odluci Stožera Civilne zaštite Repubike Hrvatske, izvješćuje sve svoje korisnike i posjetitelje sljedeće:
1. Otvoreni sportski tereni u sklopu ŠC-a Višnjik bit će od ponedjeljka, 1. veljače 2021. u uobičajenom radnom vremenu dostupni za provođenje športskih i rekreacijskih programa svim udrugama i klubovima, te građanima za njihove pojedinačne aktivnosti.
2. Zatvoreno bazensko plivalište u sklopu ŠC-a Višnjik također će od ponedjeljka, 1. veljače 2021. godine u uobičajenom radnom vremenu biti dostupno udrugama i klubovima, te građanima za aktivnosti zdravstvenog i rekreativnog plivanja i drugih sadržaja. Radni režim definiran je u skladu sa svim epidemiološkim mjerama, odlukama i preporukama Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske i Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo. Sve pojedinosti korisnici će moći tijekom radnoga vremena dobiti na Recepciji osobno, telefonom na broj 494-866 ili na e-adresi: [email protected].
Športski centar Višnjik svim svojim korisnicima i posjetiteljima želi ugodne i korisne trenutke u svim njihovim aktivnostima i sadržajima. Ujedno, svima preporučujemo da se u cilju zaštite svoga i općega zdravlja pridržavaju svih propisanih epidemioloških mjera, odluka i preporuka! (visnjik.hr)