Darija Padovan Buškulić nova šefica zadarskog ODO-a

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika asaric
Imenovana nova općinska državna odvjetnica u Zadru
Državnoodvjetničko vijeće imenovalo je Padovan Buškulić na održanoj, 67. sjednici, zajedno s više odluka iz svoje nadležnosti
Vedran SITNICA
Zgrada u Tuđmanovoj ulici u kojoj djeluje zadarski ODO

Darija Padovan Buškulić imenovana je na novu općinsku državnu odvjetnicu u Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru. Odluku o tome donijelo je Državnoodvjetničko vijeće na održanoj, 67. sjednici, zajedno s više odluka iz svoje nadležnosti.

Padovan Buškulić će na ovom mjestu naslijediti Ivicu Škaru koji prelazi na mjesto zamjenika u Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru.
Padovan Buškulić i u ranijem je mandatu bila Škarina zamjenica, dok je prije nje tu dužnost obavljala Kerol Sablić Radman.
Ivica Škara prisegnuo je na dužnost zamjenika županijskog državnog odvjetnika u Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru nakon imenovanja na 58. sjednici Državnoodvjetničkog vijeća održanoj 30. studenoga i 1. prosinca 2021. Na novu dužnost će Škara prijeći nakon što o tome rješenje u roku od tri mjeseca donese Županijski državni odvjetnik.

Državnoodvjetničko vijeće je donijelo odluku o objavi oglasa slobodnih mjesta zamjenika državnih odvjetnika, nekoliko njih u Rijeci, a slobodno je i jedno mjesto zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru, za potrebe rada Kaznenog odjela.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno