Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Kandidati uvježbavali koreografiju s Istvanom Vargom

Autor: Krešimir Bukvić

28.05.2010. 22:00
Kandidati uvježbavali koreografiju s Istvanom Vargom

Foto: Filip BRALA



Uvježbavanjem koreografije s Ištvanom Vargom za finalnu večer izbora “Miss i mister Hrvatske”,  jučer ujutro u hotelskom kompleksu Falkensteiner gdje borave zadnjih tjedan dana, ovogodišnji kandidati za najljepše polako su počeli privoditi kraju prvi dio priprema za natjecanje. Završna večer izbora održat će se 6. lipnja, a do tada će sve djevojke i mladići proći još jedno uvježbavanje nastupa u toplicama Sv. Martin. Ištvan ističe kako je jako zadovoljan kandidatima, njihovom spremnošću da nauče neke plesne tehnike.
– Poslušni su, mirni, spremni upijati sve informacije koje im dajem. Ovdje sam došao samo kao pomoć koreografima nastupa kako bi kandidate opustio, kako bi im prenio neka vlastita iskustva i iskustva svojih plesnih partnerica iz showa “Zvijeze plešu” na razbijanju treme. Sjećam se Maje Šuput koja je plesu znala prionuti s toliko srca i energije pa je na taj način znala i malo zakamuflirati eventualno nesnalaženje s plesnim koracima. A to je uostalom i ono najbitnije, sigurnost u sebe, jedan pozitivan nastup koji može itekako puno značiti u prezentaciji svakog kandidata ili kandidatkinje. Ono što sam u ovo kratko vrijeme koje sam proveo s kandidatima imao prilike vidjeti da su jako lijepi pa mogu bez zadrške reći ova generacija ima ono nešto. Konkurencija vani je jako velika pa će im stoga osim onih prirodnih faktora itekako značiti i sve one vještine i nastup na stageu, naglasio je Varga.
Zadovoljstvo kandidatima i prilikom da ih upravo u svom hotelskom kompleksu ugoste nije krila ni voditeljica marketinga Falkensteinera Ivana Kurta. Naglašava kako ovde u hotelu pomno prate kandidate, njihove pripreme, zadovoljni činjenicom da se sve odvija po planu.
– Jako su pristojni, ne ometaju druge goste, lijepo ih je imati ovdje. I drugi gosti hotela prate njihove pripreme, njihovo trčanje po hotelskoj plaži, vježbanje u teretani, sve one aktivnosti koje kao sportski nastrojeni pojedinci prakticiraju, ističe Kurta.


 ANITA MARIČIĆ: LIJEPO ISKUSTVO


Među ovogodišnjim kandidatkinja za Miss Hrvatske je i Zadranka Anita Maričić. Kaže nam da se izvrsno zabavlja, da joj je drago da se uključila u izbor te se nada da će joj kao manekenki koja se već godinama bavi tim poslom ovaj izbor omogućiti još bolji proboj u svijet manekenstva.
-Puno sam naučila, kako se smijati, kako pozirati, jedno lijepo iskustvo. Upoznala sam i neke nove prijatelje za koje mislim da ćemo biti dobri i nakon izbora, naglašava Anita.