Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

TREĆA HNL JUG Čepo na krilima Zmaja, Biograjcima zatvorio vrata raja

29.10.2020. 09:01


Momčad Primorca (B) u 12. kolu Treće HNL doživjela je minimalan poraz na gostovanju u Blatu na Korčuli gdje ih je ondašnji Zmaj svladao rezultatom 1:0. Pogodak odluke postigao je Ivano Čepo praktički na samom otvaranju dvoboja u 14. minuti. Do kraja susreta više nije bilo pogodaka što je u konačnici značilo da su Blaćani ovim jednim pogotkom stigli do punog plijena. I na svoj konto pospremili tri vrijedna boda. Treba naglasiti da su gosti iz kraljevskog grada od 52. minute igrali s igračem manje nakon što je zbog drugog žutog kartona isključen Ivan Brkić. Uz to bila je i jedna sporna situacija u šesnaestercu domaćina, ali sudac Zec nije se oglasio. Biograjcima ostaje žal za propuštenim prigodama i nada da će u nadolazećim utakmicama uspjeti vratiti efikasnost iz prošloga tjedna kada su na svom travnjaku rezultatom 5:1 svladali Vodice.
Utakmica nije dobro krenula za momčad iz Biograda na Moru. Već u 14. minuti Ivano Čepo doveo je domaćine u vodstvo. Bila je to na prvi pogled bezazlena situacija, a Čepo je praktički od centra doveo loptu do šesnaesterca gostiju i pogodio malu mrežicu gostujućeg gola – 1:0. Imali su Biograjci u tom prvom poluvremenu iniciativu i dvije izgledne prilike, ali s minimalnim zaostatkom otišlo se na odmor.
i U nastavku utakmice momčad Lea Šarića bila je opasnija i stvarala prilike, ali ponovno se pokazalo da realizacija ove sezone nije jača strana rimorca (B). Gosti su mogli i uvjerljivije slaviti da vratnica nije zaustavila jedan njihov opasan pokušaj. Na kraju primorci mogu žaliti za bodovima jer domaćin nije bio posebno opasan kao kada se igra pred vatrenim Korčulanima koji obično u velikom broju s tribina bodre svoju momčad. Nema puno vremena za žaljenje jer Biograjce već u subotu u sklopu 13. kola na njihovom travnjaku očekuje dvoboj s Uskokom.
 


ZMAJ (B) 1
PRIMORAC (B) 0


BLATO – Mjesno igralište. Gledatelja: -. Sudac: Josip Zec (Split). Pomoćnici: Luka Lisica (Srinjine) i Tomislav Lujan Kujundžić (Poljica). Strijelci: 1:0 Čepo 14'). Žuti kartoni: Poljak, Čepo, Brkić (Zmaj), Mondziaou, De Angelis). Crveni: Ivan Brkić (52' – drugi žuti)
ZMAJ (B): Brkić, Čepo, Mušić (od 65' Zovko), Poljak, Coutinho, Sardelić, Žanetić, Protić, Marinović (od 90' Čurčić), Bukvašević, Pecotić (od 81' Bara). Trener: Zvonimir Brkić
PRIMORAC (B): Stojanov, Brkić, Colić, Mondziaou (od 80' De Angelis), Vodopija, Lazarevski, Klopp, Zelić (od 70' Labus), Pranić, Okechukwu (od 80' Galešić), Juririšić. Trener: Leo Šarić.