Ukupno ulovljeno 16 kg liganja

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika asaric
Privlačani se sa svojih 20-ak brodica uputili na more
Ekipa Avatar (Valter Jurac i Danijel Pupovac) osvojila je dvije od tri glavna nagrade - za najviše ulovljenih liganja -14 komada i nagradu za najulov ukupne težine 2,32 kg. Nagradu za najveću ulovljenu lignju - 0,35 kg dobila je ekipa Zlignjin (Filip i Toni Mustać)
Davor STRENJA
Privlačka lignjada održala se deveti puta, a organzator je udruga Šijavoga

Još jedna tradicionalna i već 9. privlačka lignjijada je iza nas. Održala se u subotu, 20.11.2021. Polazak je bio u 14 h s rta Artić. Privlačani su se sa svojih 20-ak brodica uputili u lov na lignje. Lovilo se do 19 h, nakon čega je slijedilo spremanje i dodjela nagrada za najbolje. Ukupno je ulovljeno 16 kg liganja.
Nakon povratka s ulova, spremale su se lignje na razne načine. Svi posjetitelji mogli su uživati u prekrasno pripremljenim specijalitetima od liganja.
Jedan dio liganja pripremat će se na malonogometnom božićnom, turniru, koji će se održati 18. i 19. prosinca.
Ekipa Avatar je pokupila 2 od 3 glavnih nagrada a to su: nagrada za najviše ulovljenih komada -14 komada i nagrada za najulov ukupne težine -2,32 kg. Nagrada je bila poklon bon u NEVICO-u vrijednosti od 500 kuna za svaku nagradu. Članovi ekipe Avatar bili su Valter Jurac i Danijel Pupovac.
Nagradu za najveću ulovljenu lignju - 0,35 kg dobila je ekipa Zlignjin - također poklon bon od 500 kuna u NEVICO-u. Članovi ekipe Zlignjin bili su Filip Mustać i Toni Mustać.
U sklopu večeri održala se i tombola u kojoj je bilo 10 poklon bonova od 200 kuna također u Nevico Nautical & Fishing Equipment.
Glavni organizator ove lignjijade je udruga Šijavoga, a sponzori su Općina Privlaka i TZ Općine Privlaka.

Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)