Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Biloglav, Vučetić i Žuvela pozvali građane da izađu na izbore

30.04.2021. 07:19


Jučer je, 29. travnja, bio zadnji dan za predaju kandidacijskih lista za predstojeće lokalne izbore, a to su od jutra učinili Domovinski pokret, koalicija Srcem za Zadar te HDZ, dok je nezavisni kandidat Ivo Žuvela to učinio još u srijedu. Pritom je zahvalio svim »dobrim ljudima na ukazanoj podršci, kao i volonterima na odlično obavljenom poslu« te je najavio kako kampanja nastavlja dalje.
– Nastavljamo kampanju u jednako radnom i veselom tonu te pozivamo sve žitelje naše županije da nas prate na putu prema zajedničkom boljitku, poručio je Žuvela.
Svoje kandidature i kandidacijske liste za članove Županijske skupštine i članove Gradskog vijeća Grada Zadra iz redova Domovinskog pokreta za župana Zadarske županije i gradonačelnika grada Zadra predali su jučer u 9 sati Nenad Klarić i Damir Biloglav.
Biloglav je izrazio zadovoljstvo listama te je rekao kako je sve prošlo prema očekivanom.
– Imali smo i više nego dovoljno prikupljenih potpisa birača potrebnih za kandidaturu, ali sve je prošlo u redu i prema i očekivanjima, poručio je Biloglav.
I koalicija Srcem za Zadar predala je jučer kandidacijske liste, a kandidat za gradonačelnika Zadra koalicije pet stranaka Marko Vučetić, pozvao je građane da izađu na izbore i da ih ne promatraju kao nešto što je odvojivo od njih, već kao nešto što je kreirano njihovom voljom.
– Kao što je njihova volja kreirala našu uspješnu kandidaturu, tako će i njihova nepredvidljiva i slobodna volja kreirati budućnost grada Zadra u slijedeće četiri godine, kazao je Vučetić te je naglasio kako su prilikom kreiranja lista inzistirali na različitosti.
Kandidat za župana Zlatko Marasović istaknuo je kako su prikupili potpisa više nego im je bilo potrebno, a i on je naglasio važnost izlaska na izbore.
– Jedino što želim na ovim izborima je da izlaznost bude veća, jer ako izlaznost bude kao na prošlim lokalnim izborima onda će rezultati biti kao i prošli put. Pozivamo građane da izađu na izbore i da izraze svoju želju za promjenama, rekao je Marasović.