Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Počinje prodaja memorabilija s likom Kreše Ćosića

29.06.2017. 22:00
Počinje prodaja memorabilija s likom Kreše Ćosića


Jedinstvena novčanica koja predstavlja prestiž i odražava samo najvrjednije stvari kojih se trebamo sjećati, na radost brojnih kolekcionara kreće u prodaju u Kneževoj palači Zadar
Jedinstvene memorabilije s likom košarkaške legende  Krešimira Ćosića počinju se od danas prodavati u Kneževoj palači Zadar.     Organizator akcije je Udruga Krešimir Ćosić u suradnji s Narodnim muzejem Zadar.
 Povodom 20. obljetnice primanja legendarnog Krešimira Ćosića u  Kuću slavnih, priznati umjetnik i jedan od samo šezdesetorice koji u dubokom tisku izrađuju poštanske marke, Zlatko Jakuš, izdao je memorabiliju s likom Krešimira Ćosića. Jedinstvena novčanica koja predstavlja  prestiž i odražava samo najvrjednije stvari kojih se trebamo sjećati, na  radost brojnih kolekcionara kreće u prodaju u Kneževoj palači Zadar.  Ova prestižna memorabilija kruna je brojnih svjetskih priznanja ovoj  košarkaškoj legendi, a prva memorabilija s Ćosićevim likom rednog boja  0000, pripala je njegovoj supruzi Ljerki Ćosić. Sav prihod od prodaje memorabilija udruga Krešimir Ćosić iskoristit će za stipendiranje mladog  plivača PK Jadera Lea Bavdeka, čiji rezultati imaju povijesni značaj za zadarsko plivanje.