Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Parking na Relji Grad prodao tvrtki Belafuža

Autor: Elza Radulić-Toman

29.10.2008. 23:00
Parking na Relji Grad prodao tvrtki Belafuža


Grad Zadar je, kako smo ovih dana saznali, prije izvjesnog vremena prodao parking na Relji, onaj ograđeni preko puta Trgovinskoga centra, koji osim za parkiranje služi i za smještanje vozila koja svakoga dana podiže pauk. No, ovih je dana zatražio od komunalne tvrtke Obala i lučice da odmah isprazni prodanu lokaciju, da je oslobodi od automobila, ukratko da je što prije napusti. To nam je potvrdio i direktor Obala i lučica dipl. inž. Ante Basioli, koji je na naše pitanje kamo se seli pauk služba odgovorio da još ne zna.
-Istina je da smo od Grada dobili dopis da odmah oslobodimo tu lokaciju, ali kako to nije fizički moguće izvesti u najkraćem roku, zamolili smo Grad da nam dade barem 45 dana vremena. Jer, mi istodobno od Grada nismo dobili novu lokaciju, ali smo zatražili da nam je dodijeli i to prostor na Ravnicama veličine 885 četvornih metara, gdje bismo smjestili pauk službu i osigurali dovoljno mjesta za podignuta vozila i za svu popratnu opremu poput rampe, ulazno-izlaznih terminala, zatim za kućice za zaštitare i za danonoćne stražarsku službu itd, kazao je među ostalim, direktor Basioli, koji nije znao kazati i što će na tom starom terenu pauk službe ubuduće niknuti.
No,saznajemo također da je Grad tu parcelu prodao tvrtki Belafuža d.o.o. koju vodi Jadran invest, što znači da bi se tamo najvjerojatnije gradila stambena zgrada.