Molitva za starca u Ukrajini

Slika korisnika asaric
MOŽDANI UDAR
Autor: 
Sinovi i kćer otišli su u grad trbuhom za kruhom. Unuk se zaposlio u ribljoj tvornici u Salima na Dugom otoku. Liježe sam. Ustaje sam: starac Dobromir iz sela Stiljsko u blizini Lviva...
Emica ELVEDIJ/PIXSELL
Ilustracija

Bože, Stvoritelju i Svedržitelju, molim te, svrni svoj pogled na staroga Ukrajinca u selu u blizini Lviva. Sam je u svojoj potleušici. Ustao je rano, pogrijao malo boršća, prekrižio se pred ikonom tvoje i moje Majke Marije, upregnuo konja i uputio se u polje produbiti brazdu plodne zemlje.

Sinovi i kćer otišli su u grad trbuhom za kruhom. Unuk se zaposlio u ribljoj tvornici u Salima na Dugom otoku. Liježe sam. Ustaje sam: starac Dobromir iz sela Stiljsko u blizini Lviva. Konj rže, ševa pjeva, Dobromir je i tužan i sretan. Raduju ga dobre vijesti od svoje djece, rastužuje ga samoća.

Ševa zamukne, konj se propne. Tišinu prekine brundanje stroja. Na obzoru cijev, a onda grdosija, tenk.
Kilometrima daleko u kremaljskoj palači brije se Vladimir Putin. Sam je. Smješka se svom odrazu u ogledalu. Izbjegava oči. U velikoj dvorani prima svoje potčinjene. Udaljeni su. Vladimir je sveo čovjeka na pojavu. Ne susreće ljude, prima pojave. Zlo raste kada se čovjek pretače u pojavu, a ne raste kao osoba. Zlo raste umanjujući ljudskost čovjeka, poništavajući njegovu suverenu slobodu i drukčijost. Zlo eliminira osobnost i eliminira čovjeka. Zastrašujuče je to zlo.

Gospodine, čuvaj starca Dobromira iz Stiljskoga u Ukrajini.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)

Komentari

Slika korisnika shiraelijah89
Moje ime, Shira elijah Nakon 12 godina braka, moj muž i ja smo se svađali na ovaj ili onaj način dok me konačno nije napustio i preselio se u Kaliforniju da bude s drugom ženom. Osjećala sam se kao da je moj život gotov i da su moja djeca mislila da nikada više neće vidjeti svog oca. Trudila sam se biti jaka samo prema djeci, ali nisam mogla obuzdati bol koji je mučio moje srce, srce mi je bilo ispunjeno tugom i bolom jer sam zaista bila zaljubljena u svog muža. Razmišljam o njemu svaki dan i noć i uvijek želim da mi se vrati, bila sam jako uznemirena i trebala sam pomoć, pa sam potražila pomoć na internetu i naišla na web stranicu koja sugerira da bi dr. Alaba mogao pomoći svojoj bivšoj bivšoj da se vrati. Stoga sam osjetio da bih trebao pokušati. Kontaktirao sam ga i rekao mi je što da radim. Učinila sam to i onda mi je napravio ljubavnu čaroliju. 48 sati kasnije moj suprug me stvarno nazvao i rekao mi da i njemu jako nedostaju djeca, tako nevjerojatno!! Dakle, vratio se tog dana, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju pogrešku i bol koji je nanio meni i djeci. Naš brak je bio jači nego prije, a sve zahvaljujući dr. alabi. Toliko je moćan i odlučila sam podijeliti svoju priču na internetu da je dr. Alaba bio pravi i moćni čarobnjak. Uvijek ću se moliti da ona živi dugo pomažući svojoj djeci u trenucima potrebe, ako ste ovdje i trebate se vratiti bivšem ili je vaš muž prešao na drugu ženu, prestanite plakati, odmah kontaktirajte ovaj moćni pravopisni kotačić. Ovdje je njegova kontakt adresa e-pošte na: {dralaba3000@gmail.com} ili WhatsApp / viber preko njegovog kontakta ispod +1(425) 477-2744 Hvala dr. alaba.
Slika korisnika Helphome
Nikad nisam vjerovala u urok ili magiju sve dok nisam upoznala dr. Ajayija kojeg sam kontaktirala putem njegovog broja: +2347084887094 na WhatsAppu, prolazila sam kroz probleme u braku jer je moj muž rekao da ne želi više ništa sa mnom nakon 9 godina brak, stvarno volim svog muža pa tražim pomoć da riješim stvari u svom braku, dok sam pregledavao vidio gdje je muškarac preporučio dr. Ajayija jer mu je pomogao da se promakne na svom radnom mjestu s čarolijom, obratila sam se Doktor Ajayi i objasnio mu se, rekao mi je što trebam učiniti da vratim mir u svoj dom nakon što sam se pridržavao svih njegovih uputa, moj muž se predomislio i živimo sretno i nikad više ništa nije spomenuo u vezi razvoda. Kontaktirajte dr. Ajayija danas za bilo koji problem u vezi ili bilo koji aspekt života i on će pronaći rješenja za vaš problem. Viber/WhatsApp broj: +2347084887094 ili e-mail: drajayi1990@gmail.com