Biograd

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Svibanj 30, 2022 10:01

Radovi na staroj gradskoj tržnici u Biogradu su počeli Ruše se stari betonski banci i okolne nadstrešnice nakon čega slijedi kopanje u dubinu kako bi se riješilo pitanje vodova, vode, struje, svega što je nužno u toj fazi radova, kazao je gradonačelnik grada Biograda Ivan Knez.

Četvrtak, Svibanj 19, 2022 17:15

Iz Biograda nam se javio Đuro Dragičević - Đuka, iskusni ribolovac koji se prvenstveno iznimnim znanjem, ali i neizmjerno bogatim iskustvom može pohvaliti nizom kapitalnih i trofejnih ulova na moru. U jednom od svojih posljednjih izlazaka na more ostvario je ulov koji je izazvao oduševljenje svih prisutnih.

Četvrtak, Svibanj 5, 2022 10:22

U utorak, 10. svibnja će biti upriličeno službeno otvorenje multimedijalnog prostora preuređene pozornice ljetnog kina u Biogradu na Moru. Program otvorenja organizira Dječji vrtić "Biograd".

Petak, Travanj 29, 2022 14:49

Kadrovski stanovi u vlasništvu Grada Biograda na Moru privukli su veliku pažnju hrvatskih građana, djelatnika deficitarnih zanimanja i medija. A kako i ne bi kad za mjesečni najam u potpunosti novog stana treba skupiti ttek nepunu dječju šaku kovanica, odnosno po jednu kunu mjesečno za jedan metar četvorni stana. Za dvosobni stan površine 45,66 m2 potrebno je mjesečno imati tek 46 kuna, a za trosobni od 67,94 m2 nepunih 68 kuna.

Petak, Travanj 15, 2022 14:44

Aktiv DDK Bibinje u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Zadar i Odjela za transfuziju Opće bolnice Zadar održao je prvu ovogodišnju, Uskrsnu akciju darivanja krvi. Žitelji Bibinja još jednom su iskazali dobar duh i humanost.
- Uskrsnoj akciji u OŠ Stjepana Radić odazvala su se 52 darivatelja, prikupljena je 41 doza doza, kazao je Branko Vuica, predsjednik Aktiva DDK, koji je dosad dao čak 82 doze krvi.

Utorak, Travanj 12, 2022 12:37

Na području Centra za socijalnu skrb Biograd na Moru ima 65-ero djece s poteškoćama u razvoju.
- U zajedništvu s Gradom Biogradom, počevši od svibnja, u trajanju od 12 mjeseci, pokrećemo projekt pod nazivom »Psihosocijalna pomoć i podrška roditeljima djece s poteškoćama u razvoju na području Grada Biograd na Moru«, kazala je Ivana Zrilić, ravnateljica biogradskog Centra za socijalnu skrb.

Srijeda, Travanj 6, 2022 13:02

U primjeni novog Zakona o turističkim zajednicama, TZ-i do kraja lipnja 2022. godine moraju raspisati novi natječaji za izbor svih 300-tinjak direktora turističkih zajednica u zemlji, uključujući i direktora Hrvatske turističke zajednice. Među prvima u Hrvatskoj natječaj je raspisalo Turističko vijeće TZG Biograd.

Subota, Travanj 2, 2022 10:41

Ekipa LUCKY, koju čine učenici Karlo Fuzul 4.b, Sara Brković 3.b i Mateo Mitrović 3.a, je državni prvak u statistici u kategoriji A 3. i 4. razred, a mentorica im je profesorica Davorka Demo.

Srednja škola Biograd na Moru se i ove godine priključila Europskom statističkom natjecanju, kojeg organizira Državni zavod za statistiku, a pod pokroviteljstvom je i  Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske.

Petak, Travanj 1, 2022 13:25

U Biogradu na Moru, nakon tri i pol godine od početka izgradnje šest višestambenih zgrada na Donjoj Grandi jučer je na prigodnoj svečanosti predano 36 ključeva stanova koje su kupci kupili po Programu društvene poticajne izgradnje (POS).

Četvrtak, Ožujak 31, 2022 13:50

U Biogradu je prikazana knjiga Bože Došena: Leksikon biogradskih laureata. O knjizi su govorili: dr. sc. Radomir Jurić, izv. prof. dr. Zlatko Begonja, dr. sc. Josip Lisac, professor emeritus, prof. dr. Ivica Vigato i Božo Došen, autor knjige. Voditeljica programa bila je Branka Pelicarić.

Stranice