Jasenice

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Prosinac 2, 2021 10:52 1

Stipe Vulić, načelnik Općine Jasenice najavio je na sjednici Općinskog vijeća skorašnje otvorenje Dječjeg vrtića »Ljubičica«. Predupis djece započeo je 15. studenog, a završio 26. studenog.

Utorak, Studeni 30, 2021 14:07 1

Ovu su se i prošlu turističku sezonu naselja i destinacije udaljene od većih gradskih središta pokazala kao pun pogodak za istinski odmor i opuštanje od stresa svakodnevnice. Općina Jasenice jedna je od takvih destinacija. Sastoji se od tri naselja Maslenice, Rovanjske i Zatona Obrovačkog te malog zaseoka Modrič.

Ponedjeljak, Listopad 25, 2021 11:00

Općina Jasenice je na svojima stranicama objavila Javni poziv na zapošljavanje 8 izvršitelja u Dječjem vrtiću "Ljubičica", prema kojem traže:

na puno radno vrijeme:

- 4 odgojitelja

- 1 kuharicu

- 1 spremačicu

 

te na pola radnog vremena:

- 1 pedagoga

- 1 domara

 

Ponedjeljak, Rujan 13, 2021 12:14

Lokalna akcijska grupa Bura (LAG Bura) u Velikoj svečanoj vijećnici općinske zgrade Općine Jasenice u Maslenici bila je domaćin seminara projekta "FinEst Countryside - Accessible Coastal and Village Tourism in the Baltic Sea Region" (Finsko i Estonsko selo - Pristupačni obalni i seoski turizam u regiji Baltičkog mora) LAG-ovima Nelja Valla Kogu i Pohja-Harju Koostookogu iz Estonije na kojem je nazočilo 27 sudionika.

Nedjelja, Kolovoz 1, 2021 09:33

Područje Općine Jasenice (Jasenice, Maslenica, Zaton Obrovački i Rovanjska s istočnim dijelom Modriča) spaja planinu i more, mediteransku s planinskom klimom, tradiciju s današnjicom. Područje Jasenica prostire se od Modriča na zapadu do bivše tvornice glinice ponad Obrovca na istoku te od velebitskog prijevoja Mali Alan i vrhova Velebita na sjeveru do Novigradskog mora na jugu.

Ponedjeljak, Lipanj 28, 2021 15:01

Zanimljiva se skupina okupila na ovogodišnjem tradicionalnom otvaranju sezone bungee jumpinga na starome Masleničkom mostu. Osim proslavljenoga gimnastičara i predsjednika Hrvatskog gimnastičkog saveza Marija Možnika, koji tradicionalno skače svake godine, izazovu su se odazvale i tri hrabre djevojke s titulama Miss sporta 2019. godine Anja Ožanić i Miss fotogeničnosti sporta Republike Hrvatske 2019.

Petak, Svibanj 14, 2021 12:38

DVD Jasenice od četvrtka je bogatije za novo vatrogasno vozilo koje zajedno s opremom vrijedi oko milijun i po kuna. Riječ je o vozilu koje je korišteno, ali je dobro očuvano i koje će kao takvo biti od velike koristi u slučaju borbe s elementarnim nepogodama. Primopredaji su bili nazočni župan Božidar Longin, zapovjednik JVP-a Grada Zadra Željko Šoša i načelnik Općine Jasenice Martin Baričević, ujedno predsjednik DVD-a Jasenice.

Petak, Travanj 9, 2021 13:13

Novo stubište za siguran silazak na plažu, novi nogostupi na prometnicama i nova rasvjeta dio su velikih infrastrukturnih projekata Općine Jasenice za poboljšanje života stanovnika Maslenice.

Utorak, Ožujak 30, 2021 14:30

Investicija vrijedna skoro 650 tisuća kuna najviše će razveseliti masleničku djecu - radi se o novom modernom igralištu.
U Ulici Gojka Šuška u naselju Maslenica uskoro će se čuti vesela cika i vika. Najmlađi stanovnici naselja dobit će svoje mjesto za igru. Naime, finalizira se izgradnja dječjeg igrališta nakon čega se kreće u njegovo opremanje.

Subota, Ožujak 27, 2021 11:34

Župan Božidar Longin u pratnji suradnika posjetio je Općinu Jasenice gdje je s načelnikom Martinom Baričevićem razgovarao o razvojnim projektima koji se provode na tome području.

Stranice