Kronika

Četvrtak, Veljača 4, 2021 09:53

Međimurska Policijska uprava izvijestila je u srijedu da je nakon višednevne potrage uspješno okončana potraga za 27-godišnjom Zadrankom Ninom Perić, koja je živa i u dobrom fizičkom stanju pronađena u šumi u blizini naselja Bogdanovec.
Dvadeset sedmogodišnja Zadranka Nina Perić, koja živi u Zagrebu, nestala je iz svog doma krajem prošlog tjedna, a nestanak je prijavljen 30. siječnja. Za njom je provedena višednevna intenzivna potraga, koja je uspješno završena.

Nedjelja, Siječanj 31, 2021 13:19

Policija i dalje istražuje slučaj četverostrukog ubojstva i samoubojstva koji se dogodio u subotu u Vodicama i Šibeniku, a najavila je da će više informacija objaviti u ponedjeljak na konferenciji za novinare.

Nedjelja, Siječanj 31, 2021 10:54

Velika tragedija dogodila se jučer u Vodicama i Šibeniku, a epilog je - pet mrtvih osoba. Vlasnik tvrtke Matkol u stečaju, Branko Koloper, u Šibeniku je automatskim oružjem likvidirao bračni par Marija i Radojku Danek te Tonija Šparadu, a u Vodicama izvršnog direktora maloprodajnog lanca Djelo, Tedija Slamića. Nakon cjelodnevne policijske potrage za njim, Koloper je nešto prije 19 sati pronađen mrtav nedaleko od Vodica, nakon što je, prema neslužbenim informacijama, počinio samoubojstvo.

Petak, Siječanj 29, 2021 09:40

Jučer u 8,00 sati policija je zaprimila dojavu kako je tijekom noći u Tinju izbio požar na obiteljskoj kući, koji se do jutra ugasio.

Izlaskom na mjesto događaja poduzete su potrebite radnje te je izvršen očevid, kojim je utvrđeno kako je požar tijekom noći izbio u sobi na katu kuće uslijed djelovanja gorivih tvari i toplinske energije otvorenog plamena, prilikom čega je smrtno stradao 68-godišnji muškarac.

Srijeda, Siječanj 27, 2021 16:18

Djelatnici HEP-a umalo su jutros izgubili živu glavu kada su u Ulici Jana Žiške u Pakracu došli isključiti struju 71-godišnjaku. Umirovljenik je na trojicu djelatnika HEP-a bacio eksplozivnu napravu, a prilikom eksplozije dvojica radnika su ozlijeđena. Hitno su prebačeni u bolnicu, a za sada nije poznata težina njihovih ozljeda.

Četvrtak, Siječanj 21, 2021 10:23

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom u dobi od 37 godina, kojeg se sumnjiči za Protupravnu naplatu.

Naime, 37-godišnjaka se sumnjiči da je u utorak u okolici Zadra fizički napao 38-godišnjaka, tražeći od njega novac koji mu duguje te ga pritom lakše ozlijedio.

Protiv 37-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela protupravne naplate.

Četvrtak, Siječanj 21, 2021 10:16

Policijski službenici Postaje granične policije Gračac dovršili su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom u dobi od 81 godinu, kojeg se sumnjiči za Nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari

Naime, jučer su policijski službenici na širem području Gračaca u sklopu kriminalističkog istraživanja kod njega pronašli jednu automatsku pušku –puškomitraljez s 30 komada pripadajućeg streljiva.

Srijeda, Siječanj 20, 2021 10:36

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom u dobi od 25 godina, kojeg se sumnjiči za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom te dva kaznena djela Oštećenje tuđe stvari.

Utorak, Siječanj 19, 2021 11:00

Policijski službenici Odjela gospodarskog kriminaliteta i korupcije u suradnji s državnim odvjetništvom dovršili su kriminalističko istraživanje nad 60-godišnjakom i 58-godišnjakinjom koje se sumnjiči za kazneno djelo iz domene gospodarskog kriminaliteta.

Četvrtak, Siječanj 14, 2021 10:58

Policijski službenici Odjela organiziranog kriminaliteta dovršili su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom u dobi od 35 godina, kojeg se sumnjiči za kazneno djelo iznude.

Naime, 35-godišnjaka se sumnjiči da je tijekom protekle dvije godine, na ime nepostojećeg duga uz ozbiljne prijetnje iznuđivao novac od 30-godišnjeg muškarca.

Protiv 35-godišnjaka se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog iznude.

Stranice