Obrovac

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Nedjelja, Listopad 24, 2021 09:49

 Na HARS-ovoj raketnoj smotri održanoj u Garešnici u povodu obilježavanja 75. obljetnice Hrvatske zajednice tehničke kulture, sudjelovala je i Srednja škola Obrovac.
Ovo je još jedna smotra raketne tehnike, koja je obrovačke učenike i njihove mentore obogatila dodatnim znanjem o ovoj tehničko-sportskoj djelatnosti.

Petak, Listopad 8, 2021 13:35

Mladi raketni modelari iz Obrovca već su godinama među najusješnijima u Hrvatskoj.
Na nedavno održanom 26. državnom natjecanju u raketnom modelarstvu nastavili su svoj uspješni niz i potvrdili da su u ovoj tehničko-sportskoj djelatnosti jednostavno sjajni pa su se kući vratili s jednim pojedinačnim zlatom, dva ekipna srebra i jednom ekipnom broncom.

Utorak, Listopad 5, 2021 13:40

U Obrovcu je u petak 1. listopada održana treća i ujedno završna, večernja izložba fotografija „Tri mora kroz fotoobjektiv" u sklopu projekta Očuvanje Tradicije Akvakulture i Ribarstva Novigrada, Obrovca i Starigrada (OTARNOS).

Nakon uspješno postavljenih izložbi u Novigradu i Starigradu, unutarnje dvorište Srednje škole Obrovac u Obrovcu, poslužilo je kao izvrsna kulisa za treći postav izložbe, čiji su morski motivi ovaj put privukli znatiželjnike Obrovca i okolice.

Srijeda, Rujan 29, 2021 13:08

 U organizaciji Srednje škole Obrovac na Žegarskom polju održani su 7. Memorijali kup Mirsije Tokić te 20. otvoreno prvenstvo Dalmacije. U ovim natjecanjima u raketnom modelarstvu sudjelovalo je ukupno 45 mladih raketara iz sljedećih klubova I škola: OŠ Kman-Kocunar, Split, ZTD Sinj, AK Međimurje, Čakovec, AAD Zadar, KMT Punta, OŠ J. Pupačić Omiš, OŠ Don Lovre Katić, Solin, ARAK Dubrava, Zagreb, ZTK Split, OŠ Split 3, Split, KTKG Garešnica, UTK Faust Vrančić, Obrovac i KMT SŠ Obrovac.

Petak, Rujan 3, 2021 13:52

U velikoj dvorani Doma kulture u Obrovcu održana je uvodna konferencija projekta pod nazivom Centar za pružanje usluga u zajednici Tereza koji je sufinanciran iz europskih strukturnih i investicijskih fondova u sklopu poziva Unapređivanje infrastrukture za pružanje socijalnih usluga u zajednici kao podrška procesu deinstitucionalizacije – druga faza.
- Riječ je o iznimno važnom projektu za Grad Obrovac i Zadarsku županiju, kazao je dr. Ante Župan, gradonačelnik Obrovca.

Subota, Lipanj 19, 2021 13:32

Marin Klanac je novi-stari predsjednik Gradskog vijeća Grada Obrovca. Tako su rezultatom 9:2:2 odlučili gradski vijećnici u novom sazivu GV-a.
- Od svih vijećnica i vijećnika u našem Gradskom vijeću očekujem konstruktivan rad i zalaganje za dobrobit svih naših građana, kako u Obrovcu, tako i u svim gradskim naseljima, na upit Zadarskog lista odgovorio je Marin Klanac.

Petak, Lipanj 18, 2021 09:23 2

Policijski službenici Odjela organiziranog kriminaliteta proveli su kriminalističko istraživanje nad 64-godišnjim državljaninom Lihtenštajna, kojeg se sumnjiči za krivotvorenje novca.

Naime, jučer prijepodne osumnjičeni je na obrovačkom području došao u poslovnicu banke te pri mijenjanju raznih stranih valuta u opticaj stavio i krivotvorene novčanice američkih dolara, koje je pokušao razmijeniti.

Ponedjeljak, Lipanj 7, 2021 13:45

Učenici Srednje škole Obrovac su u pratnji nastavnika Ive Božulića krajem svibnja otputovali na natjecanje u raketnom modelarstvu u Vinkovce.
Tradicionalno dobri obrovački raketari pokazali su klasu i ovaj put te su se kući vratili ruku punih nagrada. Na natjecanju je sudjelovalo osam obrovačkih učenika, a osvojili su nekoliko prvih i drugih mjesta.

Ponedjeljak, Lipanj 7, 2021 13:15

U Srednjoj školi Obrovac je uz poštivanje svih epidemiloških mjera otvorena izložba fotografija polaznika radionice koju je organizirala udruga »Foto video film atelje« iz Karina pod vodstvom fotografa Marija Vukelića.
U radu ove foto radionice sudjelovale su i tri obrovačke maturantice - Matilda Vrkić, Petra Karamarko i Nika Klanac, te su se na izložbi među ostalim fotografijama našle i po dvije fotografije svake od njih.

Petak, Svibanj 28, 2021 16:30

U povodu Svjetskog dana ptica selica i Međunarodnog dana biološke raznolikosti u organizaciji OPG Way - Tomo Aračić iz Gornjeg Karina, OPG-a koji se brine o promociji i zaštiti Karišnice i razvija održivi turizam na tom području, te članova udruge Karinska rivijera protekla dva tjedna na području rijeke Karišnice i Bijele kao i Karinskog mora obilježena je akcija hranjenja ptica i postavljanja hranilica za ptice.

Stranice